Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Remélem,...

Lehetek terhes? Remélem, részletek lent

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy 28 éves nő vagyok, és a pasim 26. Már szeretnék teherbe esni, de a pasim nem akarja. Mindig óvszerrel szeretkezünk. Az este azonban, miután elélvezett az óvszerbe, kiment tusolni, addig én az óvszerből befolyattam a hüvelyembe a spermáját. Kicsit bentebb nyomkodtam az ujjammal. Hátha teherbe esek. szerintetek ?

2014. aug. 4. 10:52
 11/93 A kérdező kommentje:

Hogy lehettek ennyire rosszindulatúak?

Egyszerűen nem értelek titeket. Egy gyerek csodálatos dolog. A párom meg úgyse hagyna el.

2014. aug. 4. 11:08
 12/93 anonim ***** válasza:
De ez két ember döntése kell, hogy legyen! A gyerek nem egy kiskutya, amit lepasszolhatsz ha mégsem akarjátok. Ennyire nem tiszteled a párod? Hm?
2014. aug. 4. 11:09
 13/93 A kérdező kommentje:
De tisztelem a párom, de nem érti meg, hogy egy nőnek szüksége van egy gyerekre, családra. Azt hajtogatta, hogy még nem állunk készen egy gyerekre, de már 5 éve együtt vagyunk. Akkor mondjátok meg,hogy mit csináljak? Menjek beültetésre vagy mi?
2014. aug. 4. 11:11
 14/93 anonim ***** válasza:
Hogy lehetsz ennyire önző??
2014. aug. 4. 11:13
 15/93 A kérdező kommentje:
De nem értem miért önzőség. A nagynéném is így csinálta, és terhes lett, azóta is boldogok.
2014. aug. 4. 11:15
 16/93 RRR ***** válasza:

esetleg ne b.aszd át a párodat aki hisz benned

és

hogy magyarázod meg neki a terhességet,ha ennyire vigyáz???

ez egy ritka aljas gondolat tőled

2014. aug. 4. 11:16
 17/93 anonim ***** válasza:
93%

"A nőnek szüksége van ..." :-P

Az még nem jutott eszedbe, hogy egy gyereknek, aki ártatlanul és tehetetlenül jön világra, mire van szüksége? Stabil háttérre, szerető szülőkre, akik közös akaratból felelősségteljesen vállalták őt!

Ha Te egy gyereket akarsz, akit szeretsz, akkor ezeket veszed figyelembe.

Ha egy agyhalott, önző dög vagy, akkor meg azért csinálsz magadnak gyereket, mert mint "nőnek" szükséged van rá ... tarts inkább kutyát vagy macskát, az való maximum neked.

2014. aug. 4. 11:16
 18/93 A kérdező kommentje:

Miből gondoljátok,hogy nem kapná meg a szeretetet?

Nagyon is szeretném, és tudom,hogy a páromból is jó apa lesz, ha sikerül teherbe esnem. Amúgy majd azt mondom neki, hogy lehet kiszakadt a gumi.

2014. aug. 4. 11:18
 19/93 anonim ***** válasza:
Na jó, én feladom!
2014. aug. 4. 11:19
 20/93 anonim ***** válasza:

Először is, egy gyereknek CSALÁDra van szüksége és nem pedig csak egy anyára. Ha ő még nem áll készen, akkor minek siettetni a dolgokat. Ha szereted a párod, akkor várj, ha meg ennyire önző egoista vagy, hogy csak magadnak akarod a gyereket, akkor menj el egy spermabankba, és akkor nem kell megvárnod a párod, de akkor ne lepődj meg, ha egyedül maradsz. Ennyi évesen kár, hogy ennyi eszed van.

Na látod, ezért vagy önző egoista, mert ezt írtad: "Amúgy majd azt mondom neki, hogy lehet kiszakadt a gumi."

2014. aug. 4. 11:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!