Lehetek terhes? Remélem, részletek lent
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy 28 éves nő vagyok, és a pasim 26. Már szeretnék teherbe esni, de a pasim nem akarja. Mindig óvszerrel szeretkezünk. Az este azonban, miután elélvezett az óvszerbe, kiment tusolni, addig én az óvszerből befolyattam a hüvelyembe a spermáját. Kicsit bentebb nyomkodtam az ujjammal. Hátha teherbe esek. szerintetek ?2014. aug. 4. 10:52
21/93 anonim válasza:
Viszont belőled soha nem lesz jó anya és jó társ és egy rongy ember vagy, ha a szeretett párodat életetek legfontosabb döntésével kapcsolatban becsapod és egy életre szóló közös felelősség vállalást egy hazugságra építesz.
22/93 A kérdező kommentje:
Szerintem csak bátortalan, de én hiszem, hogy jó apa lesz belőle, csak hát még fél, mivel 26 éves. A szülei elváltak, szóval ninsc jó tapasztalata, de én tudom,hogy jó apa lesz
2014. aug. 4. 11:28
23/93 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy Te tudod ... mert akkor az biztosan úgy van ... Mert láttuk, hogy olyan okos vagy, hogy amit te tudsz, az ziher ...
24/93 A kérdező kommentje:
a páromat már csak ismerem.... ebbe ne szólj bele
2014. aug. 4. 11:35
25/93 anonim válasza:
De ne te hozzál párod helyett döntéseket, mert ez pedig uralkodásra vall és elnyomod. Így hogy akarsz jó családot? Te akarsz mindenben dönteni? És honnan hiszed, hogy jó apa lesz, ha még nem áll most jelen helyzetben késze, és te képes vagy belekényszeríteni ilyen ördögien őt ebbe a helyzetbe? Ha nem akar még, akkor fogadd el, ha ennyire nehezedre esik, akkor nem is szereted igazán!!!!!!
26/93 anonim válasza:
Ha anyira akarod a babát és a parod meg nem,nem jutott eszedbe hogy válts?lehet nem szeret anyira hogy gyereket akarjon töled,vagy valami mas oka van.de ezt eröltetni nem lehet,ha ö nem akar.egy gyerekkel nem lehet szorakozni 28évesen kicsit komolyabban kellene gondolkodnod!
27/93 anonim válasza:
Ha csak az egyik fél akarja az már régen rossz :( amúgy egy pillanatra elgondolkodtam h igaz e nem hiszem el h valakinek ilyen eszébe jut... mi van ha párod még sem marad melletted akkor is szupi lesz minden? Ne értsd félre de szerintem ez nagyon nem volt fair
28/93 A kérdező kommentje:
de most nem az a lényeg,hogy mi van velünk ,hanem hogy lehetek-e terhes? Mert ha nem vagyok, akkor kár ezen agyalni. Majd azon kellene segítenetek, hogy legyek terhes akkor...
2014. aug. 4. 13:09
29/93 anonim válasza:
Arra gondoltál, hogy ejtsünk teherbe a pasid helyett?
30/93 anonim válasza:
Utolsó hát ez nagyon tetszett :-D :-D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!