Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Remélem,...

Lehetek terhes? Remélem, részletek lent

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy 28 éves nő vagyok, és a pasim 26. Már szeretnék teherbe esni, de a pasim nem akarja. Mindig óvszerrel szeretkezünk. Az este azonban, miután elélvezett az óvszerbe, kiment tusolni, addig én az óvszerből befolyattam a hüvelyembe a spermáját. Kicsit bentebb nyomkodtam az ujjammal. Hátha teherbe esek. szerintetek ?

2014. aug. 4. 10:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
Na mi van veled kérdezö? Megszültél már?
2014. okt. 6. 20:24
 92/93 anonim ***** válasza:
Hàt èn nem is tudom, hogy mit szoljak. Mocsok dolog amit tettèl az tuti! De hamàr bejött a terved, akkor örülj neki. Csak az a pech, hogy nem tudhatod, hogy jol sül-e el a dolog vagy nem? Ha nem buksz le èa pàrod sem hagy el, akkor mèg lehettek boldogok is. Viszont ha kiderül, ès elhagy, akkor mi lesz? Nem kivànom azt, hogy hagyjon el, mert nekem mind1, meg a gyereknek is kène egy apa! De azèrt az durva, hogy egy ilyen manöver utàn màris terhes lettèl! Viszont most azt kellene eldöntsd, hogy elmondod e neki vagy sem! Ha NEM, akkor màsnak se ujsàgold el, nehogy megtudja a pasid, ha meg IGEN, akkor sok sikert! De nemtudom melyik lenne a jobb, ha elmondanàd vagy ha nem? A pasidnak az ha öszinte lennèl veled nekem meg a gyereknek az ha ezt eltusolnàd a hallgatàsoddal....
2014. okt. 7. 16:53
 93/93 anonim ***** válasza:

na boccs gyorsan gèpeltem aztàn lett benne hiba, de gonolom èrted a lènyeget! De egyèbkènt mèg annyit csak, hogy gondolom nem te vagy az egyedüli aki ezt megtette, vannak sokkal szemetebb gazdag boldog emberek is a vilàgon, akiknek aztàn semmi baja...ès NON-STOP kamuznak.

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy egyet èrtek azzal amit tettèl..,mert nem! Csak azt, hogy van töled rosszabb is.

2014. okt. 7. 16:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!