Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Remélem,...

Lehetek terhes? Remélem, részletek lent

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy 28 éves nő vagyok, és a pasim 26. Már szeretnék teherbe esni, de a pasim nem akarja. Mindig óvszerrel szeretkezünk. Az este azonban, miután elélvezett az óvszerbe, kiment tusolni, addig én az óvszerből befolyattam a hüvelyembe a spermáját. Kicsit bentebb nyomkodtam az ujjammal. Hátha teherbe esek. szerintetek ?

2014. aug. 4. 10:52
 41/93 anonim ***** válasza:

És ha kilyukasztod a gumit és terhes leszel és ő nem akar gyereket azzal ugye átvered!?

Ha kiderül biztos vagy benne h. nem lép majd le? Ez azért eléggé csúnya dolog!

De te tudod!

2014. aug. 7. 11:04
 42/93 anonim ***** válasza:

minden hozzád hasonlo azt irja h nem fog lelépni a pasi,aztán itt sirnak pár hét mulva....

ennél csak az a szebb mikor a csaj,félrelép,terhes lesz,és boldogan odaáll a pasi elé hogy "drágám,apa leszel"...mire az közli h ő tuti nem mert egy kiskori dolog miatt neki nem lehet gyereke....

2014. aug. 7. 13:48
 43/93 anonim ***** válasza:

Ha bevetetett veled esemeny utanit is akkor ha terhes leszel elkuld abortuszra, utana vagy elmesz elvetetni vagy elhagy!

De h a kerdesre is valaszoljak nem hinnem h egy ilyen "belapatolassal" teherbe ess! :D

2014. aug. 7. 15:43
 44/93 A kérdező kommentje:
képzeljétek, terhes lettem. úgy örülök!!!!
2014. aug. 9. 21:04
 45/93 anonim ***** válasza:

gratulálok!

Remélem mire megszülsz a "pasid" megbocsát!

2014. aug. 9. 21:10
 46/93 anonim ***** válasza:
100%

Aham, persze.

5 napra rá már tudod is az eredményt...

Teszt mutatta ki vagy orvos mondta?

2014. aug. 9. 21:57
 47/93 anonim ***** válasza:
Elég érdekes
2014. aug. 9. 22:15
 48/93 anonim ***** válasza:

A beágyazódás kb. egy héttel az ovuláció után történik, s további 5-7 napra van szükség ahhoz, hogy a terhesség a vizeletből kimutatható legyen. A vizelet hCG szintje a nap folyamán attól függően változik, mennyit iszik, és milyen tömény a vizelet, ezért a terhességi tesztet legjobb a reggeli első vizeletből végezni, melynek a legmagasabb a hCG koncentrációja.

szóval KAMÚÚÚÚÚÚÚ

2014. aug. 9. 22:25
 49/93 anonim ***** válasza:
És holnap már szülsz is nem?
2014. aug. 9. 22:27
 50/93 anonim ***** válasza:
En okyat jot nevettem ezen, de tenyleg. Legalabb mar ha hazudik, lenne tisztaba azzal hogyan es mikent dogan a gyerek. Nagyon nyomi! :D
2014. aug. 9. 22:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!