Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Remélem,...

Lehetek terhes? Remélem, részletek lent

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy 28 éves nő vagyok, és a pasim 26. Már szeretnék teherbe esni, de a pasim nem akarja. Mindig óvszerrel szeretkezünk. Az este azonban, miután elélvezett az óvszerbe, kiment tusolni, addig én az óvszerből befolyattam a hüvelyembe a spermáját. Kicsit bentebb nyomkodtam az ujjammal. Hátha teherbe esek. szerintetek ?

2014. aug. 4. 10:52
 31/93 anonim ***** válasza:
100%

Szegény pasi :(

Szükséged van a gyerekre? Egy jó alapos verésre lenne szükséged, akkor talán elgondolkoznál azon, hogy mit művelsz a pároddal, meg magaddal, az ép elméddel, meg az elvileg harmonikus kapcsolatotokkal. Hamar be lehet fordulni az ilyen görcsös és önző akarástól, úgyhogy javaslom, hogy figyelj oda magadra!

Abba belegondoltál egyébként, hogy ha így teherbe is esnél, akkor az egész családotok egy hatalmas hazugságon alapulna? Vagy így le tudnál élni egy életet? Érdemes lenne egy kicsit magadba nézni, meg elgondolkozni azon, hogy vajon a pasi, aki elvileg szeret téged, miért nem akar gyereket, meg vajon miért nem tudjátok ezt a kérdést két épeszű felnőtt módjára megbeszélni.

És a konkrét kérdésre a válasz: így semmiképp sem lehetsz terhes!!!

2014. aug. 4. 13:21
 32/93 anonim ***** válasza:
Ilyen kerdesre semmikepp nem erdemelsz normalis valaszt!!! Remelem senkiben se merult fel hogy valaszoljon neki! Kar hogy mar nincs Monika Show...arra azert valaszolnek te idiota mivan ha a pasid megkerdezi hogy kie a gyerek?? Vagy olyan hulye mint te, hogy beveszi hogy gumin keresztul ejtett teherbe? Ha igy van sok sikert! Megy a drukk majd ird meg hogy mi lett😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😉😉😉😉
2014. aug. 4. 13:30
 33/93 A kérdező kommentje:
volt már olyan, h kiszakadt a gumi, de akkor bevetetett velem egy esemény utánit
2014. aug. 4. 13:34
 34/93 anonim ***** válasza:
👍
2014. aug. 4. 13:38
 35/93 anonim ***** válasza:

31-es válaszolóval teljesen egyetértek! Mintha én írtam volna...

Remélem a "pasid" lelép! Amúgy meg nagyon szeretheted ha így írtad... Egy ember a társára soha nem mond ilyen szót!

2014. aug. 4. 13:46
 36/93 A kérdező kommentje:
jó, ne ezen lovagolj, hogy nevezem. én azt tudom, milyen érzelmi töltet van benne.
2014. aug. 4. 13:48
 37/93 anonim ***** válasza:

Úgy van! lyukaszd ki a gumit ess teherbe!

Remélem a "pasid" meg lelép!

csak szegény babucit sajnálom h,ilyen idióta anyukája lesz remélem hamar le tud majd lépni ő is!

sok sikert!

2014. aug. 4. 22:53
 38/93 anonim ***** válasza:
Igen,a nők ilyenkor azt hiszik h szereti őket a pasijuk,és majd koppannak hogy mikor elmondják a kedves apukának a tényeket,akkor lelép a pasas...mert ugye ezek a libák megvárják a 12. hetet h a pasi nehogy azt akarja h elvetesse....
2014. aug. 7. 09:26
 39/93 A kérdező kommentje:
Nem fog lelépni, szeret engem nagyon, én is őt.
2014. aug. 7. 10:54
 40/93 anonim ***** válasza:
Nagyot fogsz csalódni, amikor rájössz, hogy az érzelmek milyen mulandó dolgok tudnak lenni. Pl. ha egy ilyen stikli kiderül, amire készülsz akár azonnal meg is szűnhetnek ... de sajnos ezt te képtelen vagy felfogni ...
2014. aug. 7. 11:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!