Lehetek terhes? Remélem, részletek lent
51/93 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyi okostojás van itt.
A kérdést nem akkor írtam ki, amikormegcsináltam a benne foglaltakat, hanem utána. Vagy hogy gondoltátok? Vége a szexnek én meg az akció után egyből rohanok a gyakori kérdésekre? Úgyhogy a kamuzást be lehet fejezni
Te magad irtad ugy h AZ ESTE, ami nalam azt jelenti mivel delelott irtad igy elott valo este tortent a dolog. Ha nem igy lett volna akkor hozzateszed h a multkor, vagy x napja esetleg 1-2 hete. Szoval bebuktad ebbol mar nem jossz ki jol, de sebaj. :-) probalkozz a hulyesegeddel mashol. :-)
2014. aug. 10. 12:41
Milyen szánalmas egy tyúk vagy :D
Ha már most tudod, hogy terhes lettél, akkor a gyerek nem a gumihoz ragaszkodó pasidtól van, az fix :D
Vagy erkölcstelen vagy, vagy buta. Bár a kettő nem zárja ki egymást :P
2014. aug. 10. 21:31
Az a jó, kedves Kérdező, hogy a ha kérdés igaz, bármikor ráakadhat a "pasid" erre az oldalra. Tehát bármikor megtudhatja. Nem kell más, csak egy véletlen. Vagy egy jóakaró. Talán éppen ismerlek Titeket... :) Ugye tudod folytatni az életed ennek tudatában? :)
2014. aug. 12. 07:50
köv kérdés pár hónap múlva:
csúnyán átvertem a pasim és elhagyott, milyen segélyekre vagyok jogosult?
2014. aug. 12. 08:13
Jaj, de kis buta...28 évesen azt se tudja, hogy lesz a gyerek...
El ne higgyétek már, ha terhes is lenne, aug. 3-án csinálta a kis partizánakcióját használt gumival, szóval legközelebb 17-én mutathatna valamit a teszt, de csak akkor ha volt annyi agya, h legalább ovulációkor csinálja az egészet. De sztem nem volt:)
A gumi spermaölő, abból nem tanácsos kiszedegetni semmit, azok a spermiumok nem élnek vagy sérültek, kizárt, h eljussanak a célba, mert csak az egészséges, jól mozgó spermiumok képesek rá. Na de ehhez kéne egy kis biológiai tájékozottság, kéne tudni pár dolgot az emberi testról, és akkor nem írnál ki ilyen butácska kérdést és nem égetnéd le magad azzal, h te már terhes is vagy.
2014. aug. 12. 11:02
No és megszültél már?
Mert ha már 5 nap után tudod is h terhes vagy, akkor egy csodalény vagy, szóval biztos már meg is szültél :-)
2014. aug. 12. 13:37
A válaszokat nem olvastam, csak az utolsó kettőt, el is bizonytalanodtam válaszoljak-e. Lehet tényleg csak kamu a kérdés. Viszont mégis leírom mert az utolsó előtti válaszoló stílusa nem épp kifinomult és ha mégsem kamu a kérdés...hm. A lényeg hogy nekünk a férjemmel már volt gyerekünk és imádjuk mindketten. Szerettem volna kistesót, párom nem. Ahogyan a kérdező is, használt óvszerből magamba juttattam a spermát míg a férjem zuhanyzott és ebből a kis akcióból megfogant a leggyönyörűbb gyermekünk, egy kislány, csodaszép szőke spirálosan növő hajacskája van, már lassan 5 éves. Férjem születése óta imádja, akárcsak az első gyereket és annyira megolvasztotta a szívét, hogy nem sok idő múlva jött az újabb kistesó. A lényeg hogy nem beteg, sérült stb...gyerekünk született hanem egy csodaszép egészséges kislány. Nem, nem bántam meg a tettem, hiszen a férjem soha nem mondta volna ki hogy jöhet a tesó, elégedett volt az egy gyerekkel, de mint szokta mondani: mióta többen vannak így teljes az ő élete is.
2014. aug. 12. 21:54
Utolsó ez komoly??? és a férjed tudja, hogy hogy lett a kislánya??? Vagy azt már nem merted elmondani neki?
2014. aug. 12. 21:59
2014. aug. 12. 22:18