Ovu után 7. napon vagyok, semmi jel, egyetlen apró az volt, hogy tegnap és tegnapelőtt este szúrkált a hasam középen. Ugye esélyem van? Még nem vagyok elkésve a jelekkel? 17. ére nem várom?
Ha holnap megint felmegy akkor nincs baj, ne ijedj meg ;-)
Meg jot is jelenthet.
L neked eddig mennyi volt?
Nekem az eddogi 36.7-36.8-rol felment 36.9-re de mult honapban pont ugyanez volt es nemvart napjan leesett :-(
Mar csak 3nap :-/
H
Eddig is csak 36,8 volt, de az még a lélektani határon belül van. Nekem is tankönyvi görbém volt a múlt hónapban, amivel csak egy béna nem esik teherbe. :)
Nálam az a próbléma, hogy sürget az idő, azért vagy ilyen zizi. Önmagában a 36-37 év nem ANNYIRA sok, csakhogy az én anyám utoljára 39 évesen menstruált, ami ugye nem az első, hanem az utolsó jele a klimaxnak... Szal nagyon gyorsan sikerülni kellene.
Drukkolok mindharmunknak csajok!!!!
H
Én nem tesztelek, mert nincs semmi tünetem és szar látni a negatívat. De ha lenne tünetem, a 11. Dpo-on már tesztelnék. ;-)
L
En megvarom a hetfot. Ha reggel nem esik le a hom akkor tesztelek, ha leesik akkor mar ugyis folosleges lesz :-/
Kerdezo te holnap reggel ellovod amit terveztel? De arra figyelj h nagyon erzekeny teszt legyen :-)
L ha nem jon meg meddig varsz a teszttel?
H
Kerdezo nyugi, ez nagyon korai volt raadasul nem is reggeli elsobol ;-) ne keseredj el!
H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!