Ovu után 7. napon vagyok, semmi jel, egyetlen apró az volt, hogy tegnap és tegnapelőtt este szúrkált a hasam középen. Ugye esélyem van? Még nem vagyok elkésve a jelekkel? 17. ére nem várom?
Szia! Csak nyugi meg nem vagy elkesve, a beagyazodast csak nqgyon kevesen erzik ill. ismerik fel!
En is ezzel nyugtatom magam. En 16-ra nem varom, ma vagyok 8nappal ovu utan. En most azon vagyok h probalom nyugtatni magam h ne gorcsoljek ra h osszejott e vagy sem.
Probald meg elterelni a figyelmedet ahogy csak tudod :-)
Ha gondolod "varakozhatunk'" egyutt :-) H
Sajnalom :-(
Ovutesztelsz, vagy homerozol vagy csinalsz vmi ilyesmit h figyeld a ciklusodat? Erzed altalaban az ovut?
Mi januar ota probalkozunk, bar ket ciklust ki kellett hagynunk mert beteg voltam. En csak a nyak meg a testem figyelesevel kezdtem, aztan jott az ovuteszteles most ebben a ciklusban meg a homerozes is :-)
Nektek is elso baba lesz?
Egyre turelmetlenebb vagyok :-/
Ebben a ciklusban eddig csak haromszor, a 10., 14. es 15. napon tudtunk egyuttlenni. Viszont a 15.napon volt ovum ugyh nagyon bizakodo vagyok.
Ja bocs elfelejtettem a kerdesedre valaszolni :-)
Nekem van otthon vagy ot tesztem, kulonbozo erzekenyseguek de meg nem dontottem el h mikor tesztelek. Egyszer ugy vagyok vele h kibirom maskor meg mar legszivesebben pentek reggel ellonek egyet :-D
Hat en is remelem h mindkettonknek sikerul!!! :-) azert probaljunk tenyleg nem gorcsolni rajta. Nekem a parom tok konnyen veszi az egeszet, az o hozzaallasa sokqt segit. Mindig azokat mondogatom magamban amiket o szokott mondani nekem h megnyugtasson :-)
Nem sok van hatra csajszi, ezt mar fel labbal is kibirjuk ;-)
Te mivel probalod majd elutni ezt az egy hetet?
Azt jol teszed h sokat pihensz :-)
En most dolgozom, de legszivesebben mar otthon lennek....
Ma nagyon nem akar telni az ido :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!