Ovu után 7. napon vagyok, semmi jel, egyetlen apró az volt, hogy tegnap és tegnapelőtt este szúrkált a hasam középen. Ugye esélyem van? Még nem vagyok elkésve a jelekkel? 17. ére nem várom?
En os sajnalom L:-( de ne add fel lehet a kovetkezo lesz a te honapod!:-) ne felejtsd csak pozitivan!
En ma hajnalban muszaj voltam kikelni pisilni.elotte megmertem a homet, 36.7 volt (ovu ota 36.7-36.8; tegnap elott 36.9 volt). Aztan ellottem egy 25os tesztet ami sokkal halvanyabb mint a tegnapi tizes de pozitiv. Visszamentem aludni es tobb mint negy orat meg aludtam, mikor felkeltem mar 37.0 lett a hom. Szerintetek okes ez igy? En mar nagyon varom a mellfeszulest de meg sehol??? !!
Szerintem most már ki lehet dobni azt a hőmérőt, innen csak idegesíti az embert! ;-) 25-ös naná, hogy halvány.
A mellfeszülésről nem tudok nyilatkozni, sosem éreztem ilyet, sem terhesen, sem nem terhesen.
L
Koszi L, akkor a mellfeszules miatt nem aggodok :-)
Mivel holnap lesz a nemvart napja meg holnap reggel megmerem a homet meg megcsinalom a masik 25-os tesztemet hatha erosodik.
Kerdezo veled mizujs ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!