Ovu után 7. napon vagyok, semmi jel, egyetlen apró az volt, hogy tegnap és tegnapelőtt este szúrkált a hasam középen. Ugye esélyem van? Még nem vagyok elkésve a jelekkel? 17. ére nem várom?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 11:06
41/135 A kérdező kommentje:
jaj tiszta izgi :) hát csajok én ma dél óta pisilni enni zuhanyozni keltem fel,mert egyszerűen lusta vagyok ma mindenhez :) 9körül jön a párom ,addigra összekapom magam. :) pozitîvan lányok :) ki hány éves amúgy? :)
2014. jún. 12. 19:46
42/135 anonim válasza:
Ja, és mindegyik "kimutatódott" a 11. DPO-on. ;-)
44/135 A kérdező kommentje:
nekem holnap lesz 10.nap :) én még fiatal..de inkább előbb mint sogpa :) 21 leszek :)
2014. jún. 12. 19:50
45/135 A kérdező kommentje:
*soha . ja feltünően sokat járok pisilni..éjjel 2x arra kelek,eddig ilyen nem volt . jajj bárcsak :)
2014. jún. 12. 19:52
46/135 anonim válasza:
21 évesen szültem az elsőt. ;-)
47/135 A kérdező kommentje:
szerintem csodás dolog fiatal anyukának lenni :) meg hát én nálam egy petefészekkel nincs kedwem kockáztatni :)
2014. jún. 12. 20:07
48/135 anonim válasza:
L sajnalom a babadat. De tul kell lepned rajta, gondolj arra h lehet nem lett vplna egeszseges es ha most megint babas leszel akkor minden ok lesz! :-) tudom, konnyu mondani de azert probald meg...
En 28 vagyok amugy.
Kerdezo, jol gondolkodsz, es ha anyagilag is megtehetitek es a parod is szeretne akkor tenyleg nem latom akadalyat h babat vallaljatok :-)
Legszivesebben mar en is vallaltam volna de anyagilag nem tehettuk meg. Most jott ossze az amire mar merunk vallalni. Hat remelem az a kis lelek is igy latja es jon hamarosan :-)
H
49/135 A kérdező kommentje:
hát csajok a hôm 36.6-ra lement 36.9 -37.1-rôĺ :( kezdek szomorodmgpi :( Nälatok helyzet?
2014. jún. 13. 04:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!