Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu után 7. napon vagyok,...

Ovu után 7. napon vagyok, semmi jel, egyetlen apró az volt, hogy tegnap és tegnapelőtt este szúrkált a hasam középen. Ugye esélyem van? Még nem vagyok elkésve a jelekkel? 17. ére nem várom?

Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 11:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/135 A kérdező kommentje:
cici feszülës,ami most egyeltalán nincs,Nálad mizu? :)
2014. jún. 12. 13:26
 32/135 anonim ***** válasza:

Nalam se cici feszules se mindjart megjon erzes es valtozatlanul semmi nyak/folyas .

Nem tudom ez most mit jelenthet:-/ remelem jot :-)

Egy oraja kb olyan ovus fajdalomszerut erzek de nem allandoan csak neha egy egy percre. De asszem ilyet maskor is ereztem mar es nem voltam babas ugyh nem veszem figyelembe.

H

2014. jún. 12. 14:12
 33/135 A kérdező kommentje:
ha hirtelen felkelek megszédülök meg beszúr középen egészen lent egy-egy pillanatra,reménykedjünk :)
2014. jún. 12. 14:33
 34/135 anonim ***** válasza:

Kb egy oraja ugy belegorcsolt a hasamba (mehembe) mint amikor a vadliban begorcsolnek az izmok. Az egesz vagy 3masodpercig tartott de azota is megtortent vagy ketszer plusz szurkak is vannak eleg eros nemelyik... ja es vizes folyasom van most meg...

Nalad mizu?

H

2014. jún. 12. 18:03
 35/135 anonim ***** válasza:

Én nem tudok miben reménykedni. :(

L

2014. jún. 12. 18:18
 36/135 A kérdező kommentje:

jaj de szupi :) hát én feküdtem d.u. szúrkált bal-jobb közép,majd egyszerre,elmentem zuhanyozni ér amikor tisztitottam magam hüvely körűl nyúlós valami jött :o ,bugyin semmi amúgy ,meglepődtem p.é. re hasonló nyúlós nyák, hát de semmiképp nem ma van,a hőm sem ment le,meg hát nemvártig 5nap.

L miërt? ? ?

2014. jún. 12. 18:43
 37/135 anonim ***** válasza:

Mert már négyszer voltam terhes. És felismerem a nagy semmit. :)

L

2014. jún. 12. 18:59
 38/135 A kérdező kommentje:
értem :/
2014. jún. 12. 19:01
 39/135 anonim ***** válasza:

Szerintem a nyulos nyak jot jelent :-)

L, mik voltak a tuneteid elozo terhessegeknel amibol tudtad h baba van?

Azert ne keseredj el elore, ugy tudom minden terhesseg mas :-) hatha nalad pont ez a kivetel az elozoekhez kepest :-)

Remenykedjunk csajok! ! Csak pozitivan:-)

H

2014. jún. 12. 19:33
 40/135 anonim ***** válasza:

Mindegyiknél puffadtam, és Négyeskét kivéve pisilős voltam már kb. itt. Négyeskét el is veszítettük februárban. De nekem azóta is fájdogál a hasam és állandó hányingerem van, mintha még mindig... :(

De pozitívan, igazad van!! :)

L

2014. jún. 12. 19:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!