Ovu után 7. napon vagyok, semmi jel, egyetlen apró az volt, hogy tegnap és tegnapelőtt este szúrkált a hasam középen. Ugye esélyem van? Még nem vagyok elkésve a jelekkel? 17. ére nem várom?
Sziasztok csajok! Hogy vagytok ma?
En nem vagyok benne biztos, hogy ez "olyan" jel volt de teny h tegnap este elkezdett erosen szurkalni a jobb oldalam. Ollyasmi volt mint az ovus fajdalom de megis mas. Es az ovus fajdalmat en mindig kivetel nelkul csak a bal oldalon erzem. Hat majd kiderul hetfon:-)
Igyekszem varni hetfo reggelig a tesztelessel.
Te kerdezo, valtozatlan el vagy szanva a szombati tesztelesre?
Es te masik valaszolo, hogy vagy?
Köszönöm kérdésed, frusztráltan, feszülten ilyesmi. Lazának kéne tűnnöm az itthoniak miatt, igyekszem.
L
L, en is eleg feszult voltam multkoriban de tenyleg probalj meg nyugodt maradni. Ugy tudom h az iddegeskedes vmi olyan hormont vagy mit termel ami akadalyozza a teherbeesest. En mindig erre gondolok ha eszreveszem hogy robbanni keszulok :-)
Kerdezo, azert ne add igy fel egyik naprol a masikra. Remenykedni azert lehet:-) meg nincs eldolve semmi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!