Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu után 7. napon vagyok,...

Ovu után 7. napon vagyok, semmi jel, egyetlen apró az volt, hogy tegnap és tegnapelőtt este szúrkált a hasam középen. Ugye esélyem van? Még nem vagyok elkésve a jelekkel? 17. ére nem várom?

Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 11:06
 91/135 anonim ***** válasza:

:-O kerdezo ez hogy lehet???!!! En ezt nem hiszem el!!! Mikor csinaltad a tesztet? Latom eleg keson irtal, ha lefekves elott akkor ne vedd figyelembe!! Meg van egy napod nemvartig!!

A tegnapi 25-os reggeli elsobol csinalt teszten nekem is olyan halvany volt h szinte alig lehetett latni. Nekem ugye ma van a nemvart napja, ugyanaz a teszt, clearblue, olyan eros ma reggelre h a plusz jelbol a fuggoleges csik erosebb mint a vizszintes!:-)

Ugyh ha nem reggeli elso ill. Nem tomeny pisi volt akkor ne add fel!!! Drukkolok es irj!!!

H

2014. jún. 16. 07:04
 92/135 A kérdező kommentje:
jajjdejó Neked :) Nem ,hanem felkeltem hajnal 2kor pisilni,de 8 kor már aludtam ,hát nemtudom majd alakul szämomra is felfoghatatlan. 25-ös teszt ez is,teszt elfogyott ,nem is weszek csak ha nemjön meg. :)
2014. jún. 16. 07:15
 93/135 A kérdező kommentje:
ja és a hőm 37.1 mëg
2014. jún. 16. 07:15
 94/135 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmi baj csak nem volt eleg koncentralt a vizelet. A hod fent van, meg nem jott, es ez szamit. Nyugi holnap reggelre mar neked is szep eros lesz!!! Vegyel 10-es tesztet akkor ha pont elfogyott.

Nekem mar csak a 25-osok voltak itthon, meg van egy olcso 25-os tesztem meg egy clearblue digitalisom.azokat meg a heten ellovom,:-)

Irj majd h mi van!!!

H

2014. jún. 16. 07:21
 95/135 A kérdező kommentje:
megyek ma weszek :)
2014. jún. 16. 08:12
 96/135 A kérdező kommentje:
most tartok 4500 Ft-ba ebben a hónapban a teszteléssel.. erről lekell álljak :) Ha nem sikerült,köv hónapban nem veszek :) Úgy is észreveszem,ha nem jön meg :)
2014. jún. 16. 13:08
 97/135 anonim ***** válasza:

En ovutesztekre adtam ki egy rakas penzt :-) ezek a terhessegi tesztek valamelyike meg regebbi honapokrol maradt, meg kaptam a bnomtol is aki nemsokara szulni fog :-)

Hogy vagy ma amugy?

Remelem mensinek semmi jele!!!

En most dolgozom, legszivesebben mar elmondanam, de tudom h meg varni kell... egy jo ismerosom meg is jegyezte hogy olyan boldognak tunok ma :-)

Hat gondoltam johogy :-)

H

2014. jún. 16. 13:16
 98/135 anonim ***** válasza:

Rendelj a netről! Én így élvezkedem mostanában, vagy 100 Ft darabja. És akkor új teszt csak holnap?

L

2014. jún. 16. 13:32
 99/135 A kérdező kommentje:
Hät ,ma reggel is negatív :( nemrendelek majd ëszreweszem :)
2014. jún. 17. 07:16
 100/135 anonim ***** válasza:
ó :( És nem jött még meg? Hő?
2014. jún. 17. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!