Ovu után 7. napon vagyok, semmi jel, egyetlen apró az volt, hogy tegnap és tegnapelőtt este szúrkált a hasam középen. Ugye esélyem van? Még nem vagyok elkésve a jelekkel? 17. ére nem várom?
:-O kerdezo ez hogy lehet???!!! En ezt nem hiszem el!!! Mikor csinaltad a tesztet? Latom eleg keson irtal, ha lefekves elott akkor ne vedd figyelembe!! Meg van egy napod nemvartig!!
A tegnapi 25-os reggeli elsobol csinalt teszten nekem is olyan halvany volt h szinte alig lehetett latni. Nekem ugye ma van a nemvart napja, ugyanaz a teszt, clearblue, olyan eros ma reggelre h a plusz jelbol a fuggoleges csik erosebb mint a vizszintes!:-)
Ugyh ha nem reggeli elso ill. Nem tomeny pisi volt akkor ne add fel!!! Drukkolok es irj!!!
H
Szerintem nincs semmi baj csak nem volt eleg koncentralt a vizelet. A hod fent van, meg nem jott, es ez szamit. Nyugi holnap reggelre mar neked is szep eros lesz!!! Vegyel 10-es tesztet akkor ha pont elfogyott.
Nekem mar csak a 25-osok voltak itthon, meg van egy olcso 25-os tesztem meg egy clearblue digitalisom.azokat meg a heten ellovom,:-)
Irj majd h mi van!!!
H
En ovutesztekre adtam ki egy rakas penzt :-) ezek a terhessegi tesztek valamelyike meg regebbi honapokrol maradt, meg kaptam a bnomtol is aki nemsokara szulni fog :-)
Hogy vagy ma amugy?
Remelem mensinek semmi jele!!!
En most dolgozom, legszivesebben mar elmondanam, de tudom h meg varni kell... egy jo ismerosom meg is jegyezte hogy olyan boldognak tunok ma :-)
Hat gondoltam johogy :-)
H
Rendelj a netről! Én így élvezkedem mostanában, vagy 100 Ft darabja. És akkor új teszt csak holnap?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!