Barátnőmmel guminélkül csináltuk, előváladéktól lehet terhes?
Figyelt kérdés
most csináltuk először gumi nélkül és peteérése is most van, nem élveztem el, vagyis nem tudom, mert volt egy pillanat mikor már vettem ki, hogy elmegyek (még egy picit bennt volt) aztán kivettem ugye és nem jött sperma és attól tartok hogy lehet hogy bent jött belőle, eléggé félek attól hogy teherbe esik:S2014. máj. 16. 23:56
32/37 anonim válasza:
Statisztikailag 30% az esélyetek a babára. (Szerintem elmentél, csak nem mered bevallani).
33/37 anonim válasza:
Valószínű hogy terhes a barátnőd! Kapard össze a kis zsebpénzed nem olcsó az abortusz. És szerezz egy jó dokit is, mert ha elszúrják a műtétet, akkor nem lehet többé gyereke a barátnődnek.
Amúgy gratulálok, előbb egy 15 és 18 éves "pár" felelőtlenségről most meg egy 17 éves hülyeségéről lehetett olvasni, mindkét esetben valószínű az abortusz. És mindkét esetben azért mert egyik fiú sem használt gumit, és mindkét kislány elhitte hogy a megszakításos módszer tuti lesz. Hát nem.
34/37 anonim válasza:
Mi az hogy a barátnőd azt mondja, nem lett terhes, nem lesz baba? Ezt ő 3 nap után honnan a fenéből tudja? Drágám...írtad, hogy pont akkor volt peteérése, ilyenkor a LEGESÉLYESEBB a teherbe esés! Ha elmentél benne (amúgy nem értem, ezt hogy nem tudod 100-ig), aggódjatok nagyon! Ha nem mentél el, akkor is ott van az előváladék, ami tartalmaz spermát. És fiatalok is vagytok, a szervezetnek ez ideális a teherbe eséshez. Legalább egy esemény utáni tablettáért rohantatok volna! Ha ezt megússzátok, legyen annyi eszetek, hogy soha többé nem kockáztattok. ha minden áron gumi nélkül akarjátok, szedjen fogamzásgátlót,ez az egyetlen biztos védekezési forma így. (Megszakítás vagy naptári számolgatás még csak véletlenül se jusson az eszetekbe!!!)
35/37 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy tudod hogy a baràtnődnek mikor van peteérése azt meg nem tudud h. védekezés nélkül terhes lehez-e?! Meg hogy elmentél-e vagy nem?!
36/37 anonim válasza:
Hiába lettem lepontozva az első olsalon akkor iy igazam van!!! Mert van sperma az előváladékban ostoba népség!!!!!
37/37 anonim válasza:
Van egy csodálatos szer. Fogamzásgátló tablettának hívják. Szedje a barátnőd és akkor mehet gumi nélkül.
Egyébként van rá esély, hogy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!