Tegnap pettingeltünk a barátommal. Volt orál is, szóval az elővaladék szerintem a számba ment, egyszer csak rámfeküdt, elkezdett ujjazni, csókolóztunk egyszer azt vettem észre hogy dugja befelé a péniszét, kb csak a makkja volt bent max 5 másodpercre, utána én gyorsan kivettem, de tovább ujjazott. Mindezt szűzként. Most nem tudom hogy volt-e előváladék akkor mert előtte nem sokkal ugye leszoptam de még nem élvezett el.. Szóval lehetek így terhes? Légyszíves normális válaszokat! Köszönöm!
Az előváladékban nagyon kevés a sperma, így már emiatt is kicsi az esélye annak, hogy teherbe estél.. mivel alig tette be így szerintem teljesen nyugodt lehetsz.
2014. máj. 2. 10:58
4/9 anonim válasza:
Igen az előváladéktól is lehetsz terhes, és ezt komolyan mondom. Kicsit felelősségtudatosabbnak kellene lennetek.. Kicsi az esélye, de az ördög sose alszik..
2014. máj. 2. 10:59
5/9 anonim válasza:
Jó gyökér barátod van, hogy csak úgy védekezés, meg minden nélkül próbálkozik betenni...-.-"
Legalább azért megvolt beszélve, hogy késznek érzitek magatokat a szexre? Vagy csak sima petting volt, csak a pasi tovább akart menni egy szó nélkül?: D
Amúgy kis esélye lehet.
2014. máj. 2. 10:59
6/9 anonim válasza:
begyömöszölte volna a lompit mi?
2014. máj. 2. 11:16
7/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de tényleg elég bunkó, hogy csak úgy minden nélkül betette volna. Ezt tisztázni kéne vele.
Egyébként igen, lehetsz terhes, de kicsi rá az esély.
2014. máj. 2. 13:31
8/9 anonim válasza:
Igy....nem lehetsz terhes.
2014. máj. 2. 15:58
9/9 anonim válasza:
Elég kicsi a valószínűsége, hogy terhes legyél ettől, de ha tényleg komolyra fordul a szó, legyen nálatok gumi. Beszélgessetek erről. A hév el viheti az embert, de okosan kell csinálni és akkor nem lesz baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!