Van itt olyan aki az elöváladéktól lett terhes? Mennyi ennek az esélye?
Figyelt kérdés
Nem tudtuk befejezni az aktust, ma van ovulációm. Reménykedhetek igy is?2013. nov. 2. 21:29
1/10 anonim válasza:
50% . Én voltam már előváladéktől terhes.
Most is éppen azon aggódok hogy nehogy terhes legyek .
Kis fiam most született szeptemberben . Most voltunk együtt a férjemmel de még nem használok fogamzásgátlót. Mert állítólag nem lehet szoptatás alatt.
2/10 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm így lett kismama. Az esély kevesebb, de így is lehetséges a teherbeesés.
3/10 anonim válasza:
Kedves 1es van szoptatás fogamzásgátló én szedtem a neve Cerazette én nagyon meg voltam vele elégedve! Kedves kérdező igen terhes lehetsz mivel az elovaladekban is élet képes spermiumok vannak de kisebb az esélye mintha "befejezitek"!:-)
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Az esély nagyon-nagyon kicsi, szerintem aki azt állítja, hogy előváladéktól "védekezés mellett", annak elég nagy hányada valójában nem védekezett egyáltalán, vagy nagyon bénán, nem figyelt rá. Rendes aktus esetén, peteéréskor is kb csak 30% az esély egy aktusnál.
7/10 anonim válasza:
Szoptatás alatt szedhető [link]
8/10 anonim válasza:
Igen en ugy lettem terhes:) eppen cicizik a kis babam:)
9/10 anonim válasza:
Igen!!!Esélyes!Az én lánykám elmúlt 3 éves!..és mindig kivette a párom mielőtt elment volna!
10/10 anonim válasza:
Kicsi az esélye, de igen lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!