Előváladéktól terhes?
Figyelt kérdés
Igen, azt tudom,hogy lehetséges,és nem is történt baki, csak kíváncsi vagyok, hogy szerintetek,ha az óvszer kiszakadna és max előváladék lenne benne,akkor vajon mennyi esély lenne a terhességre? Szerintetek?2013. okt. 16. 17:17
1/4 anonim válasza:
Én egyszer megkérdeztem az orvostól és azt mondta, hogy nagyon sok az esély a terhességre.
2/4 anonim válasza:
nem sok, de persze valamennyi lehet. Eleve nem mindegy hol tartasz a ciklkusban azért a nők 99%-nak csak egyzser van peteérse egy hónapban ami 24 órán keresztül megtermékenyithető. A másik hogy nem véletelenül ürül több millió spermium egy ejakuláció alkalmával. ez azért van mert ennek csak töredéke jut el a petesejtig a nagyrésze nem arra megy vagy elpusztul mire odaérne. Amit még nem árt ha tudsz az az hogy egészsges pároknál jókor lévő aktusból is csak kb 20% az esély a terhességre (persze nem éri meg erre hazárdírozni). Az is gyakori hoyg megtermékenyül de valami miatt nem tud beágyazódni vagy amint beágyazódik ki is löki. ilyenkor a nő nem is tudja hogy igazából volt egy kezdetleges terhesség mivel ugyanugy megjön vagy esetleg csak késik 1-2 napot. Természetesen kell védekezni mert mint tudjuk sok baba becsúszik, de ezek tények amiket leirtam.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2013. okt. 16. 17:39
4/4 anonim válasza:
Hát a barátnőm attól lett terhe a 3. babóval! Szó szerint 1 percig voltak együtt, azt mondta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!