Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előváladéktól terhes?

Előváladéktól terhes?

Figyelt kérdés
Igen, azt tudom,hogy lehetséges,és nem is történt baki, csak kíváncsi vagyok, hogy szerintetek,ha az óvszer kiszakadna és max előváladék lenne benne,akkor vajon mennyi esély lenne a terhességre? Szerintetek?
2013. okt. 16. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egyszer megkérdeztem az orvostól és azt mondta, hogy nagyon sok az esély a terhességre.
2013. okt. 16. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
nem sok, de persze valamennyi lehet. Eleve nem mindegy hol tartasz a ciklkusban azért a nők 99%-nak csak egyzser van peteérse egy hónapban ami 24 órán keresztül megtermékenyithető. A másik hogy nem véletelenül ürül több millió spermium egy ejakuláció alkalmával. ez azért van mert ennek csak töredéke jut el a petesejtig a nagyrésze nem arra megy vagy elpusztul mire odaérne. Amit még nem árt ha tudsz az az hogy egészsges pároknál jókor lévő aktusból is csak kb 20% az esély a terhességre (persze nem éri meg erre hazárdírozni). Az is gyakori hoyg megtermékenyül de valami miatt nem tud beágyazódni vagy amint beágyazódik ki is löki. ilyenkor a nő nem is tudja hogy igazából volt egy kezdetleges terhesség mivel ugyanugy megjön vagy esetleg csak késik 1-2 napot. Természetesen kell védekezni mert mint tudjuk sok baba becsúszik, de ezek tények amiket leirtam.
2013. okt. 16. 17:30
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2013. okt. 16. 17:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát a barátnőm attól lett terhe a 3. babóval! Szó szerint 1 percig voltak együtt, azt mondta :D
2013. okt. 17. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!