Előváladéktol lehetek terhes? Tudom hogy igen, de légyszi olvasd el a körülményeket lent.
Figyelt kérdés
6 hete pettingeltünk a barátommal. Nem élvezett el de előváladék kerülhetett belém. Azóta nem jött meg, igaz nagyon idegesek voltunk elég sokáig, és még most is néha ha feljön. Csináltunk tesztet 3 szoris, mind negatív a legutolsót 3 napja. Bízhatok a tesztben? Miért maradt ki a menszim? Volt már ilyen de mostanába nem csinálta ezt.2013. okt. 7. 15:02
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha fiatal még nem biztos, hogy fixen beállt a mensid.
Az előváladék milyen úton-módon kerülhetett beléd? Nem mindegy, hogy elképzelitek, ahogy a meg nem törölt kézről jut be, vagy konkrét védekezés nélküli behatolás történt, utóbbinak sokkal nagyobb a kockázata.
A mensidnek mikor kellett volna megjönnie, mióta késik, és ehhez képest mikor csináltátok a teszteket?
2/10 anonim válasza:
Hogy miért nem jön meg, azt nem tudom, de ha 6 hete történt, akkor a teszt már mindenképpen, egyértelműen kimutatná. Bízhatsz a tesztben, ne aggódj. Lehet, hogy csak az idegeskedéstől késik, vagy ezer más oka is lehet.
3/10 A kérdező kommentje:
18 vagyok
Hozzá dörzsölte a vaginámhoz a péniszét és utána megujjazott.
aug 26.án volt ez, szept 9.én kellett volna megjönni leghamarabb és a legutóbbi tesztet okt.2.án csináltuk. szerinted?
2013. okt. 7. 15:15
4/10 anonim válasza:
Áhh, tuti nem lettél terhes! Ennyitől, ráadásul ilyen rég... már rég mutatná a teszt! Azt hittem, hogy 14 vagy, betette, de nem ment el, és a szex után 2 nappal csináltatok 3 tesztet :) Ilyet is olvasni itt. Esetedben egy százalék esélyt sem adok a terhességre. Viszont nem normális ennyi idősen a késés, egy rutin nőgyógyászati vizsgálatot megejtenék a helyedben, ti is megnyugodhattok, és a doki is segít, ha valami bibi felmerült. Amúgy stressztől is késhet, bár ez inkább konkrétan egy kimaradt menzesz.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. de azért még pár vélemény jobban megnyugtatna.
2013. okt. 7. 15:23
6/10 anonim válasza:
Ennyi idő alatt a tesztnek mutatnia kellene
Milyem tesztet használt ál?
7/10 A kérdező kommentje:
első kettő amazon volt, 10ml-es, a harmadik 15ml-es volt a nevére már nem emlékszek de azis patikából volt.
2013. okt. 7. 16:28
8/10 A kérdező kommentje:
2napja elkezdett fájni a hasam alja. Többet eszek mint eddig, és a bimbóim érzékenyek. most akkor mivan? kérlek segitsetek!!
2013. okt. 10. 07:59
9/10 anonim válasza:
Ha negatív a teszt nem vagy terhes, ez tuti, csinálj még egy tesztet, ha az megnyugtat. Lehet, hogy menstruáció előtti hasfájásod és jó étvágyad van, vagy menj el dokihoz, hogy kiderítse mi a szitu, de nem vagy terhes, ne aggódj.
10/10 A kérdező kommentje:
Nos a helyzet az h egyhónap teljesen kimaradt, de most megjött. előtte 3 nappal nagoynfájt a hasam alja, feszített szúrt. de mosmtár minden oké, szal ha valaki ide téved, tudja h ezlett :)
2013. okt. 15. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!