Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőmmel guminélkül csinált...

Barátnőmmel guminélkül csináltuk, előváladéktól lehet terhes?

Figyelt kérdés
most csináltuk először gumi nélkül és peteérése is most van, nem élveztem el, vagyis nem tudom, mert volt egy pillanat mikor már vettem ki, hogy elmegyek (még egy picit bennt volt) aztán kivettem ugye és nem jött sperma és attól tartok hogy lehet hogy bent jött belőle, eléggé félek attól hogy teherbe esik:S

2014. máj. 16. 23:56
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
94%
lehet terhes az elővàladéktòl is abban is lehet életképes sperma! ha nem akartok babat mert nem vedekeztek aztan jon a para! ?
2014. máj. 16. 23:59
 2/37 anonim ***** válasza:
95%
De akkor miért nem védekeztetek??? Egyébként simán teherbe eshet. Arról még nem hallottál, hogy az előváladék is tartalmazhat spermiumokat?
2014. máj. 17. 00:01
 3/37 A kérdező kommentje:
kiakartuk próbálni gumi nélkül, gumival kezdtük el csak kíváncsiak voltunk hogy úgy milyen. Terhességi teszt az mennyi idő után mutatja ki? ez már 3 napja volt
2014. máj. 17. 00:02
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Terhességi teszt a kimarad menszesz napján mutatt csak pontosat.de előfordúl hogy menszesz kimaradása után is csak pár nappal később!!kár ilyennel játszani drága a gyerek az abortusz meg borzalmas.(főleg lekileg)
2014. máj. 17. 00:07
 5/37 A kérdező kommentje:
rengeteg ismerőstől hallom hogy ők gumi nélkül nyomják, aztán elkapott minket a vágy...és nem tudtunk ellen állni, de megbeszéltük hogy többet nem csináljuk így amíg nem akarunk babát
2014. máj. 17. 00:10
 6/37 A kérdező kommentje:
előfordul hogy beleélveztem, vagyis sok spermium ment bele mert ugye volt egy olyan érzésem hogy elmegyek de már kifelé vettem belőle aztán nem jött belőle semmi, megesik hogy belement?
2014. máj. 17. 00:12
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora lököttek vagytok. Ez kábé olyan, mint az orosz rulett! Elég nagy felelőtlenség! Hány évesek vagytok? 14?
 8/37 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes!!!! Szép is a szerelem!!! 😊
 9/37 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk
2014. máj. 17. 00:13
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Megesik igen!!! Hàt gartulálok!!! Miért nem lehet felfogni hogy védekezés nélkül egy pici emberke életével játszotok??na meg a magatokéval ?? Felelötlen más utàn a hülyeséget csinálni
2014. máj. 17. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!