Barátnőmmel guminélkül csináltuk, előváladéktól lehet terhes?
Figyelt kérdés
most csináltuk először gumi nélkül és peteérése is most van, nem élveztem el, vagyis nem tudom, mert volt egy pillanat mikor már vettem ki, hogy elmegyek (még egy picit bennt volt) aztán kivettem ugye és nem jött sperma és attól tartok hogy lehet hogy bent jött belőle, eléggé félek attól hogy teherbe esik:S2014. máj. 16. 23:56
11/37 anonim válasza:
Hú te most ez komolyan írtad ki?? Most akkor mi is volt valójàban??
12/37 anonim válasza:
Amúgy félhetsz is!!! Mikor történt??
13/37 A kérdező kommentje:
leírtam mi volt..elkezdtük gumival aztán levettem, de nem vágom hogy beleélveztem e vagy nem (nem mentem el), mikor húztam ki elkapott egy olyan érzés mintha elmennék aztán kivettem a farkam és nem jött belőle semmi és abba is hagytuk több nem volt
2014. máj. 17. 00:17
14/37 A kérdező kommentje:
kedden délután 4körül
2014. máj. 17. 00:18
15/37 anonim válasza:
de hülye vagy! hàny éves vagy? 10?
ne haragudj de elég idős vagy ahhoz h. szexelj de nem tudod h. bele menté-e vagy nem es h. terhes lehet-e?
gratulàlok +2 idiotàval több!
16/37 anonim válasza:
Akkor esély sincs az eseményutáni tablettának!!Itt csak az imátkozás marad!! Ügyes fiú vagy!!! Mért nem szed a lány fogamzásgátlót nem is értem!!
17/37 A kérdező kommentje:
na kérek egy igent vagy nemet hogy terhes lesz vagy nem, mostmár nem tudunk mit csinálni ez van. szerintetek mi lesz?
2014. máj. 17. 00:21
18/37 anonim válasza:
Én egyszer voltam ilyen felelőtlen, abortusz is lett a vége. Miért kockáztattok? A barátnőd simán belement? Az ő testével és egy esetleges terhesség/abortusz esetén az ő lelkével játszotok.
19/37 anonim válasza:
kamu kerdes! hülye gyerek unatkozik!
20/37 anonim válasza:
Nem vagyunk jósnők és nem is látunk belé szóval 50-50% és mivel fiatal és fogékony tuti terhes lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!