Véleményt szeretnék kérni.17 éves vagyok, volt már abortuszom. Vigyáztunk a barátommal, de könnyen teherbe esek, és terhes lettem 5 hetes vagyok. A Barátom nagyon örül. Én meg félek. Nem akarom elvetetni, de félek eléggé felnőttem e ehez?!
Figyelt kérdés
Esetleg ha vannak fent fiatal kismamák bátoríthatnának :-)2009. dec. 24. 21:52
21/30 A kérdező kommentje:
Nem lepontozom azt akinek a véleménye nem tetszik, csak ha egyszer nem hasznos számomra, az a komi akkor nem fogom azt pontozni, hogy hasznos volt.. ennyi
2009. dec. 28. 15:59
22/30 A kérdező kommentje:
Írtam privit a (17.08asnak) :-)
2009. dec. 28. 16:04
23/30 anonim válasza:
Válaszoltam. 17:08-as :) köszi
24/30 A kérdező kommentje:
Én Is..
2009. dec. 28. 16:48
25/30 anonim válasza:
tökfölösleges a pontozásod. az általad hasznosnak vélt válaszokat sem pontoztad felfelé. hiába, még gyerek vagy. de én szoritok neked, hogy megküzdj az anyaság felelősségével. vége a diszkókorszaknak. szép estét, bár úgyis lepontozol.gyerekes.
26/30 anonim válasza:
Sztem most van elég gondja, azon kívül, hogy kit, hogy pontozzon.. Ugytudom minden regisztrált felhasználó pontozhat. Nem biztos, hogy ő pontozott le/fel.. Más is teheti. Nem?
27/30 A kérdező kommentje:
Igen, akárki pontozhat, aki olvassa a komit. De hát tény, hogy most ez a legkisseb gondom..
2009. dec. 29. 14:06
28/30 anonim válasza:
szia
mmmmi van veletek?megtartod a babát????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!