Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményt szeretnék kérni.17...

Véleményt szeretnék kérni.17 éves vagyok, volt már abortuszom. Vigyáztunk a barátommal, de könnyen teherbe esek, és terhes lettem 5 hetes vagyok. A Barátom nagyon örül. Én meg félek. Nem akarom elvetetni, de félek eléggé felnőttem e ehez?!

Figyelt kérdés
Esetleg ha vannak fent fiatal kismamák bátoríthatnának :-)
2009. dec. 24. 21:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

nálunk isígy volt,hogy anyu segít,apu kitagadott.ennyi

16éves

2009. dec. 25. 14:56
 12/30 A kérdező kommentje:
Apud azóta se kíváncsi rád? Mennyi idős a pici?
2009. dec. 25. 21:07
 13/30 anonim ***** válasza:
67%
én is 17voltam mikor terhes lettem,de nekem hála égnek nem szoltak bele a szüleim.ök azt mondták,bárhogy döntök támogatnak.megtartottuk.és nem bántuk meg.szerintem nem csak akkor lehet egy nö jó,és felelösségteljes anya,ha már elmult 30,vagy még több is.ez az agyadban döl el.én is kaptam hideget-meleget(miböl tartjátok el,még ti is gyerekek vagytok..stb stb)de már lepereg az ijen rolam.most 19 vagyok,és van egy 15hónapos csodálatos kincsem:)ezt sose lehet megbánni....
2009. dec. 25. 21:21
 14/30 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy nem lehet megbánni. :-) Köszi, hogy írtál..
2009. dec. 26. 11:30
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

hát apámmalazóta se beszélek(januárba lesz 1éve),és akisfiam 4hós múlt

14:56os

2009. dec. 26. 15:46
 16/30 anonim ***** válasza:
59%
tipikus tizenéves vagy. lepontozod azt, aki számodra nem megfelelő választ adott.pedig csak a véleményünket kérted.sok boldogságot
2009. dec. 26. 17:02
 17/30 anonim ***** válasza:
47%

Jól gondold meg , mert egy 19 éves fiú lehet hogy 2-3 év múlva beindul és ott hagy a babával !

Mert ált. az szokott lenni , de ha egyedül is vállalod akkor nyugodtan szüld meg a picit, és boldog babárást neked !

2009. dec. 26. 17:34
 18/30 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Én is 17 éves vagyok, és elég valószínű, hogy terhes.. 3 tesztet is csináltam mind a 3 pozitív lett. A barátom (20 éves, dolgozik) támogat, és azt mondta bárhogy döntök mellettem áll. Holnap megyek orvoshoz, azért bízok benne, hogy nem vagyok babás. :( Egyszerűen nem tudnám megtenni, hogy elvetessem.. :( Anyukámnak elmondtam, teljes mértékben ellenzi az egészet, és teljesen kiakadt, hogy én felvetettem azt, hogy megtartanám. Tudom, hogy mekkora felelőség, épp ezért rettenetesen gyötrődöm, félek, hogy nem tudnék neki mindent megadni, nem lennék jó anya :( de mégis egy élet :( MIT TEGYEK? Természetesen a sulit folytatnám, vszínűleg magántanulóként, vagy estin. Ha megmarad a 18-at 1 hónapra rá töltöm be.
2009. dec. 27. 17:08
 19/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha úgy érzed,tartsd meg!!!Te tudod!!És érzed!Ne hagyd,hogy anyud ráderőszakollja,hogy vetesd el,mert utána nagyon lelkiismeret furdalásod lesz....irhatsz privit is....

2009. dec. 27. 17:16
 20/30 anonim ***** válasza:
Szia! Írtam privit. :)
2009. dec. 28. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!