Véleményt szeretnék kérni.17 éves vagyok, volt már abortuszom. Vigyáztunk a barátommal, de könnyen teherbe esek, és terhes lettem 5 hetes vagyok. A Barátom nagyon örül. Én meg félek. Nem akarom elvetetni, de félek eléggé felnőttem e ehez?!
hát, ha tényleg te is úgyérzed hogy szeretnéd azt a babát és a barátoddal is elég komoly hozzá a kapcsolatotok akkor tartsd meg. de van érettségid, vagy vmi szakmád? mert gondolom nem egész életedben vki más fog eltartani. a barátod hány éves?
nekem az egyik ismerősöm szült 19 évesen és tényleg imádnivaló a babája és tök boldog vele, a barátja anyjánál laknak, a fiú füvezik meg néha nem jön haza, a csaj most iratkozott be ilyen esti suliba, hogy legalább érettségije legyen. így végülis elég könnyű nekik, mert nem kell fizetniük rezsit meg lakbért vagy hitelt meg ilyesmit, de külön lakásban már nem tudnának élni.
hát akkor ezek szerint nem vigyáztatok eléggé.gondolom a vigyázást te a megszakításra érted...?ha a dugáshoz eléggé felnőttnek érzed magad akkor a saját babád vállalásához is érezd magad annak.főleg h nem ő kérte az életet,hanem ti adtátok neki.
19+2 hetes km
Anyum mellettem van..apa lemondana rólam.(nem együtt laknak)
Közép suliba járok, még nem fejeztem be.Persze estin befejezném. Köszönöm a válaszokat. Vannak segítségeim. Marad a picur, csak egészséges legyen!
Jól teszed. Nem szabad megölni, pláne ha van segítség. Nem lesz könnyű, de kárpótol majd mikor látod hogy egészséges és boldog :)
(arról már most utólag felesleges beszélni,hogy mit értettél vigyázás alatt...csak a lényeg hogy később valahogy ezt vegyétek komolyabban, mert az se túl előnyös megoldás, ha majd 2 évente jönnek a babák, akiket esetleg nem is ti, hanem a szüleitek kell eltartsanak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!