Az E vitamin, vagy egyéb vitamin okozhat-e korábbi peteérést, a ciklus hosszának csökkenését? Valaki szedett és volt változás?
Figyelt kérdés
27-28 napos a ciklusom. Ma 11 cn. van és szurkál a petefészkem (mondtam is "apának" este uccu neki, na persze nemcsak a babáért :)) ). Lassan 1 hónapja kezdtem feltölteni a vitaminháztartásom, amelynek hatására testileg és szellemileg érzem is hogy jobban vagyok. Létezhet, hogy korábban lesz a peteérésem mint szokott? Valakinél lerövidítette az E vitamin vagy más vitamin a ciklust? Van peteérés serkentő hatása? A Vitaminkirály Multi plusz készítményét kezdtem szedni, amiben azért van minden vitaminból elég.2014. márc. 5. 15:03
61/63 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, köszönöm!
Én is örülnék ha esetleg benéznél és mesélnél, uh, hogy érzed magad, mi újság! :)
2014. márc. 24. 15:37
62/63 A kérdező kommentje:
Szia! Mi újság van veled? Voltán UH-n? :)
2014. ápr. 7. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!