Az E vitamin, vagy egyéb vitamin okozhat-e korábbi peteérést, a ciklus hosszának csökkenését? Valaki szedett és volt változás?
Én sem reménykedem a 10 dpo-ban, de legalább lelohaszt, aztán ha megjön, akkor nem lesz nagy csapás :))
A veterás tesztet most vettem, most használom először. Az első terhességemnél Easy Perginancy tesztet használtam az 13 dpo-n mutatta ki a terhességet, bár akkor sem tudtam pontosan mikor volt a pé, mint most sem. Nem vagyok benne biztos, hogy akkor volt amikor a ferty írja. 36,7 hő például sosem volt peteérés előtt, meg az a későbbi hőesés is fura volt. De sok tesztem van, minek várjak vele, nekem ez megnyugtatóbb. Én a lehető leghamarabb akarom tudni, mert nem bírom a bizonytalanságot. Egyébként nem sok mindent érzek. Az előző ciklusomban éreztem mindenfélét, de nem volt tesztem ilyenkor még, és ideges is voltam a bizonytalanságtól. Egyébként van még 2 x-epil tesztem is. Az a baj hogy ugyanazon jelekre várnék mint az első terhességemnél és talán ezért tendálok affelé hogy ez a hónap k.o.
Az IR elég régen volt, kezelni akarták, de rosszabb lett és glükóz toleranciám volt. Ekkor én abbahagytam a gyógszert és alternatív úton és fogyással megszűnt az IR-rem, tökéletes eredményem született. Azóta visszajött pár kilogram, de szerintem már nincs IR. Ha ez meg a következő ciklus sem sikerül, akkor kizsgálás, hormonvizsgálat lesz megint és akkor kiderül.
Régen mikor babát sem akartam 3szor álmodtam ikreket. Egyébként elég nagy megérző képeségekkel rendelkezem, boszinak mondanak elég sokan :) De pont ezért is aggódom hogy lehet hogy a végén én is egyszer clostys leszek, pedig nem szeretnék. Szeretném ha spontán összejönne és ne kelljen dokihoz járni.
Várom a te teszted is :) Részemről negatívra számítok, mármint nálam, de az meg fog egy picit nyugtatni, főleg ha következő és a következő napon is az lesz, mire megjön az esélytelenek nyugalmával telnek a napok :D
No, semmit nem jelent h ma negatív lett a vaterás teszted!:) Nekem még a 11. dpo-n is negatív volt a vaterás 10-es.
Az IR-ednek milyen tünetei voltak? Ha én állandóan nagyon sok édességet kívánok (és eszek is), de a vércukrom mindig jó, akkor lehet hogy nekem is ilyenem van? Ezt honnan lehet tudni? És milyen alternatív módon gyógyultál meg?
Ikrek?:) Hú, nekem meg ez volt most az egyik legnagyobb félelmem a 3. baba tervezésekor...:) 2. babámnál én is ikrekkel álmodtam, de csak 1 petezsák volt. Lehet már Hármaskát álmodtam meg?:)
És milyen tüneteid voltak első terhességednél, amire most is számítanál?
Szerdán fogok tesztelni, úgy döntöttem!
Amúgy ha lenne itthon teszt, már lehet azért én is ellőttem volna 1-et!:D
Te mit érzel ma?
Én most csak enyhén menzis érzést. Viszont tegnap volt nekem is olyan kisugárzó fájdalom, 3x is a délután folyamán. A szeméremcsontomba sugárzott ki, és bal oldalt fönt éreztem még picit, olyan átlósan. Nekem mondjuk ilyen egyik terhességemnél sem volt - de ez nem jelent semmit, nem szabad összehasonlítani előző terhességeket!!
Megy a drukk neked is!!!
Szia!
Köszi a bíztatást.
Az előző terhességemnél már fogatnatás után 4-5 nappal mensis érzésem volt (előtte sose, nem volt pms semmi), így már akkor gyanús volt. Ezen érzés lecsökkent 8 dpo körül aztán 10 dpo-n bedurrantam. Felpuffadtam, fájt a méhem és kettő-három olyan erős hüvelyszúrásom volt hogy összegörnyedtem tőle. Egyre korábban keltem és ezen a napon le kellett feküdnöm annyira fáradt voltam. Ekkor már tudtam hogy ez csak baba lehet. A tesztem ekkor negatív volt, nem is értettem...
Aztán másnap enyhültek a tüneteim. 13 dpo-n reggel a tesztem nega volt, délelőtt meg ahogy futottam fel a lépcsőn hirtelen úgy éreztem, te jó ég leszakadnak a melleim. Elővettem a tesztet és jól látható csík volt, igaz 1 órával utána. Aztán délután nem bírtam magammal és ellőttem még egy tesztet, amin már egyből kijött a csík.
Sajnos ez a baba vetéléssel végződőtt 2007 szilveszter éjszakáján, jó volt a buli, nálunk volt tartva és meg fenn a hálószobában vetéltem. Hál istennek kitisztultam magamtól, nem kellett műtét. Utána 1-2 hónap próba, majd hormonlabor. Ott kiderült - nem az orvos számára, hanem egy fórumon - hogy egy picit el van mozdulva a tsh értéke. A vércukor szuper. Ekkor a lányok azt mondták nézessek terhelési cukrot, így magán úton elmentem fel Pestre a Mensmentis-be és ott kértem hormonlabort és terheléses cukornézést. Ekkor derült ki hogy IR-em van. Kaptam Merckformint, hánytam tőle, de szedtem szorgalmasan. Visszamentem ellenőrzésre és annyira elmozdult a cukrom - vagy a gyógyszertől, vagy egy kémiai terhességtől (pozi tesztem volt), hogy glükóz toleranciának nevezték már, amely a 2. tipusú cukorbetegség előfutára. Kaptam Avandamet nevezetű gyógyszert, amelytől vádligörcsöm lett. Besokalltam és 78 kg-ról fél év alatt lementem 58 kg-ra, gyógyszer nélkül, vitamint szedve. Visszamentem ellenőrzésre és gyönyörű lett a vérképem terhelés után is. Ennyi a történetem.
Azóta egy picit visszaszedtem 68 kg vagyok, ha terhes lennék biztos egyből ki is hagynám fehér kenyeret meg tésztaféléket, illetve csak nagyon minimálisat ennék belőle. Szerintem most IR-rem nincs.
Egyébként a tünetei az volt, hogy hasra híztam és egy kis szénhidrátos kaja és már ment is fel a mérleg nyelve. Más nagyon nem volt.
Szerdán drukkolok neked!
Én ma előttem egy X-epilt is, amelyen száradás után a tesztcsík helyén van valami rózsaszínes beütés, amely biztos szellemcsík, ahogyan itt olvastam. Meg én aztán sok szellemcsíkot tudok gyártani. A One Step hómező :)
Tegnap este óta nehéznek érzem a méhemet, és a mellem is elkezdett érzékeny lenni, de belül. Nem tulajdonítok neki jelentőséget, mert az előző ciklusomban olyan tüneteket produkáltam e téren baba nélkül, hogy csuda. Bár akkor nem volt száradási csík. De hát egyik teszt ilyen a másik nem. Egy picit azért még bizakodom, de a szeretkezések ideje miatt kisebb az esély szerintem. Na meg az sem biztos hogy 10 dpo, elhet hogy csak 7. Majd meglátjuk. Neked nagyon drukkolok!
Szia, hát... Nem bírtam ki. Miután idő után halvány volt az x-epil a one step hómező, nemrég csináltam egy újabb one stepet. És 1 percen belül már rajzolódott ki a csík, de iszonyat halványan. Na. Most először reménykedem. Lefotózni értelmetlen, mert még nagyon láthatatlan. De most azt hiszem van okom bizakodni, mert ilyen még nem volt. Szellemcsík sem volt sose így, hogy egyből. Izgulok. Holnap reggel újra, talán ha van valami és nemcsak tréfát űz velem a sors, akkor talán erősödik.
A nehéz méh érzés megvan és mértem nemrég hőt (tudom napközben nem oszt, nem szoroz), de 37,5 lett ami nagyon magas. És reménykedem hogy a 3 napja tartó esti fázásom is esetleg babától van. Bár mikor fáztam erre nem gondoltam, mert ha baba van akkor teljesen más mint az elsőnél. Bár ott el is ment a baba. Csak te tudod, senki más. Drukkolj értem, drukkolok neked is. Jó lenne együtt babásodni, és együtt végigcsinálni :)
Edit!!:)) Már amikor az első írásodat olvastam, hogy rózsaszínes beütésű szellemcsík, már akkor tudtam, hogy babás vagy!:) X-epil nekem még soha a büdös életben nem volt szellemcsíkos, akármennyire is szerettem volna 2. csíkot látni, ha nem volt, akkor nem volt.
Jaj, annyira örülök neked, és nagyon-nagyon drukkolok - bár igazából most már neked kellene drukkolnok nekem!;))
Mikor mész majd dokihoz? Az előzményekre való tekintettel, gondolom, korábban mint az átlag?
Hú, de izgi!!!:)
Én is vettem ma x-epilt, hát most ezek után nem tudom kibírom-e hogy ne teszteljek holnap egyet én is.:D
De párom holnap is dolgozik, és este nem is jön haza, csak szerda este, úgyhogy nagyon rossz lenne addig magamban tartani (ha jó a hír:), ezért gondoltam, hogy szerda reggel tesztelek és este "buli", ha minden jól megy.
Hát hogyne drukkolnék neked, tiszta szívemből kívánom hogy babás legyél!!! És legyen megtartva a buli :)
Én nem bízom el magam, csak bizakodóbb lettem, jelenleg hihetetlennek tűnik, lehet csak vaklárma az egész. Talán holnap kiderül, gondolom csak erősebbnek kellene lennie, ha reggel és délután között már különbség volt!
Azért ha lenne is csík, normális a szerda, csütörtököt megvárnám, aztán hívnám a dokit, hogy kell-e egy kis támogatás a babának. Ezt el is terveztem, már nagyon régen.
Már várom hogy holnap reggel legyen! Aztán a végén te is tesztelsz, nagyon várom azt is!!!
Van valami megérzésed?
Hát most nagyon vacillálok, hogy holnap reggel teszteljek egyet.:P
Te hogy mondod el párodnak? Vagy már tudja?
Megérzésem: amikor éppen fájdogál a hasam, akkor nagyon tudom, hogy biztos, hogy most babás vagyok, annyira nem pms-szerű az érzés. Aztán amikor nyugis napszak jön és éppen semmit nem érzek, akkor meg biztosan tudom, hogy csak pms volt eddig minden.:)
Szóval, nem tudom.:) De már annyit gondolkodok rajta, és annyiszor váltakozik egy nap a hasfájós érzés és a tünetmentes érzés, hogy talán ezért is fogok holnap egyet tesztelni, az egy biztos érzés lesz, mert vagy látok csíkot, akármilyen halványat is, vagy nem.:)
Az előbbi írásomból lemaradt, hogy azért nem semmi csaj lehetsz, hogy ilyen sokat fogytál ilyen nagy akaraterővel és elszántsággal!
Szia Edit!:)
Tegnap este elfogott az émelygés, úgyhogy úgy döntöttem, mindenképpen tesztelek ma.
Éééééééés: halványan ugyan, de ott van a 2. csíkocska!!!:) 10-11. dpo-hoz képest is szépnek találom!:)
Fel sem fogtam még mindig!:)
Te hogy vagy?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!