Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az E vitamin, vagy egyéb...

Az E vitamin, vagy egyéb vitamin okozhat-e korábbi peteérést, a ciklus hosszának csökkenését? Valaki szedett és volt változás?

Figyelt kérdés
27-28 napos a ciklusom. Ma 11 cn. van és szurkál a petefészkem (mondtam is "apának" este uccu neki, na persze nemcsak a babáért :)) ). Lassan 1 hónapja kezdtem feltölteni a vitaminháztartásom, amelynek hatására testileg és szellemileg érzem is hogy jobban vagyok. Létezhet, hogy korábban lesz a peteérésem mint szokott? Valakinél lerövidítette az E vitamin vagy más vitamin a ciklust? Van peteérés serkentő hatása? A Vitaminkirály Multi plusz készítményét kezdtem szedni, amiben azért van minden vitaminból elég.
2014. márc. 5. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy? Én 34. Kicsit ez is aggaszt egyébként, van bennem para, hogy megint esetleg ennyi idő eltellik mint korábban és csak megy az idő. Nagyon vágyom már kisbabára, és néha már hihetetlennek tűnik hogy összejöjjön, olyan régóta szeretnék (néha lélelkben, néha próbálkozás idejében). 2007 év vége óta, 6 éve vágyom már rá, csak az élet összegubancolta és tolja hogy megvalósuljon.
2014. márc. 8. 10:33
 12/63 anonim ***** válasza:

Ha most már az Igazival vagy együtt, akkor egészen biztosan hamarosan kopogtatni fog nálatok már a gólya! Hát igen, igazad van, tényleg a friss kiskatonákkal van a legtöbb esély, és szerintem mi is csak így az elején próbálkozunk így, aztán már úgysem lesz affinitásom figyelgetni a napokat, és simán csak együtt leszünk mindig.;)

Én 36 leszek most. Első kisfiamat 33 évesen, második kisfiamat 35 évesen szültem. 2. és 3. próbálkozós hónapban jöttek össze. A legutóbbi esetben a 3. hónapban 400 mg-os E-vitamin kúrába kezdtem, akkor jött össze a babó. Most is ebben a hónapban kezdtem el szedni - hát reménykedjünk.:)

Kisfiút is imádni fogjuk, ha az lesz, de egy kis esélyt most megadtunk egy kiscsajnak is.:)

2014. márc. 8. 11:47
 13/63 A kérdező kommentje:

Drukkolok neked hogy összejöjjön, és kiscsaj legyen akkor :) Hát most szeretném, ha röppenne az idő a következő ciklusig ma vagyok 3 dpo-on (te is :) ), 21.-én van a nemvárt napja. Most kevesebb eséllyel várom a ciklus végét, inkább már a következő elején lennék :)

Drukkolok neked, írj ám ha van valami izgi :))

2014. márc. 10. 07:17
 14/63 A kérdező kommentje:

Szia! Nem tudom idetévedsz-e még, de gondoltam megírom, hogy ma reggel 36,45-öt mértem, baromi keveset szerintem, még az is lehet hogy csúszik a pém. Pedig nagykönyv szerint 26 naposak voltak a ciklusaim az utóbbi fél évben. Lehet az E vitamin tényleg be fog kavarni, de reméljük jó irányba :) Szóval lehet hogy 4 dpo lehet még csak pé, na ezt utálom :))) De talán jó hogy újból mérek, de remélem nem arra jövök rá majd belőle, hogy peteérés sincs.

Itt a görbém: [link]

Van neked is görbéd?

2014. márc. 11. 11:14
 15/63 anonim ***** válasza:

Szia! Nem ment a cover-line alá a hőd, úgyhogy szerintem ez még nem esélytelen egyáltalán! Nekem sajna nincs görbém, mert jelenleg óránként kelünk éjszaka a kicsimmel, fogzik. Így nincs értelme mérnem, csak tippelni tudok, mikor lehetett pé-m. Nem vagyok biztos abban h nekem is pénteken volt, lehet h szombaton, mert akkor volt nagyon sok tojásfehérjém - és így akkor én most még csak ma vagyok a 3. dpo-n. De amúgy 1 nap ide vagy oda nem számít.:)

Nekem is lassan telik ilyenkor az idő, és míg a ciklus első felében tök optimista vagyok, ilyenkor már érzem, tudom, hogy nem sikerült.

E-vitamin csak jó lehet, emiatt ne aggódj, szedjed csak továbbra is, vastagodjon csak az a m.nyálkahártya tovább. Te hány mg-ot szedsz?

2014. márc. 11. 16:07
 16/63 anonim ***** válasza:

Na most megnéztem, és a 2. kisfiammal nekem is leesett picit a hőm az 5. és a 8. dpo-n is. Akkor vezettem diagramot, belinkelem, hátha segítségedre lesz még:

[link]

2014. márc. 11. 16:12
 17/63 anonim ***** válasza:
Na közben most látom, hogy azért én annak idején nem vezettem valami jól a görbét, mert tökre nem azonos időpontokban mértem (akkor meg a nagyobbik fiam fogzott éppen vagy keltett föl korábban.:), úgyhogy lehet semmire sem alkalmas a görbém, inkább ne alapozz rá, jó?
2014. márc. 11. 16:15
 18/63 A kérdező kommentje:

Szia! Ismét visszament 36,7-re, szerintem meg kellett lennie a petyának :) Egyébként én is így vagyok, túl vagyok a peteérésen, aztán arra gondolok: "hm szerintem nem sikerült", aztán a ciklus vége felé hátha. Aztán nekiállok tesztelni már a nemvárt előtt, nekem ez így jobb, mert nem egyre jobban reménykedek és nagy a csattanó, hanem mire megjön már számítok rá :)

És hatalmas tünetgyáros is vagyok, úgyhogy ez még külön öröm ebben a várakozásos időben. Próbálom gondolataimat elterelni, dolgozom, takarítok, de nem könnyű :) Ma el is megyünk Sárvárra egy kicsit kikapcsolódni. Ez a két hét ilyenkor úgy tellik el, mintha egy teljes hónap lenne.

2014. márc. 12. 08:14
 19/63 A kérdező kommentje:

400 NE az E vitamintartalom a csomagban.

Ez azt hiszem 200 mg feletti érték. Te mennyit szedsz?

2014. márc. 12. 08:32
 20/63 anonim ***** válasza:

"Petya" :D

Akkor szupi h ismét fent van a hőd!:)

Tünetgyáros és idő előtti tesztelés - mintha csak rólam írtál volna.:D Eddig minden hónapban éreztem valami bíztatót.:)

E-vitamint napi 400-at szedek.

Jó pihenést nektek, a lehető legjobb időpontot választottátok és még az idő is jó!:)

Aztán írjál ám, ha van bármiféle tüneted!:)

2014. márc. 12. 14:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!