Az E vitamin, vagy egyéb vitamin okozhat-e korábbi peteérést, a ciklus hosszának csökkenését? Valaki szedett és volt változás?
Ha most már az Igazival vagy együtt, akkor egészen biztosan hamarosan kopogtatni fog nálatok már a gólya! Hát igen, igazad van, tényleg a friss kiskatonákkal van a legtöbb esély, és szerintem mi is csak így az elején próbálkozunk így, aztán már úgysem lesz affinitásom figyelgetni a napokat, és simán csak együtt leszünk mindig.;)
Én 36 leszek most. Első kisfiamat 33 évesen, második kisfiamat 35 évesen szültem. 2. és 3. próbálkozós hónapban jöttek össze. A legutóbbi esetben a 3. hónapban 400 mg-os E-vitamin kúrába kezdtem, akkor jött össze a babó. Most is ebben a hónapban kezdtem el szedni - hát reménykedjünk.:)
Kisfiút is imádni fogjuk, ha az lesz, de egy kis esélyt most megadtunk egy kiscsajnak is.:)
Drukkolok neked hogy összejöjjön, és kiscsaj legyen akkor :) Hát most szeretném, ha röppenne az idő a következő ciklusig ma vagyok 3 dpo-on (te is :) ), 21.-én van a nemvárt napja. Most kevesebb eséllyel várom a ciklus végét, inkább már a következő elején lennék :)
Drukkolok neked, írj ám ha van valami izgi :))
Szia! Nem tudom idetévedsz-e még, de gondoltam megírom, hogy ma reggel 36,45-öt mértem, baromi keveset szerintem, még az is lehet hogy csúszik a pém. Pedig nagykönyv szerint 26 naposak voltak a ciklusaim az utóbbi fél évben. Lehet az E vitamin tényleg be fog kavarni, de reméljük jó irányba :) Szóval lehet hogy 4 dpo lehet még csak pé, na ezt utálom :))) De talán jó hogy újból mérek, de remélem nem arra jövök rá majd belőle, hogy peteérés sincs.
Itt a görbém: [link]
Van neked is görbéd?
Szia! Nem ment a cover-line alá a hőd, úgyhogy szerintem ez még nem esélytelen egyáltalán! Nekem sajna nincs görbém, mert jelenleg óránként kelünk éjszaka a kicsimmel, fogzik. Így nincs értelme mérnem, csak tippelni tudok, mikor lehetett pé-m. Nem vagyok biztos abban h nekem is pénteken volt, lehet h szombaton, mert akkor volt nagyon sok tojásfehérjém - és így akkor én most még csak ma vagyok a 3. dpo-n. De amúgy 1 nap ide vagy oda nem számít.:)
Nekem is lassan telik ilyenkor az idő, és míg a ciklus első felében tök optimista vagyok, ilyenkor már érzem, tudom, hogy nem sikerült.
E-vitamin csak jó lehet, emiatt ne aggódj, szedjed csak továbbra is, vastagodjon csak az a m.nyálkahártya tovább. Te hány mg-ot szedsz?
Na most megnéztem, és a 2. kisfiammal nekem is leesett picit a hőm az 5. és a 8. dpo-n is. Akkor vezettem diagramot, belinkelem, hátha segítségedre lesz még:
Szia! Ismét visszament 36,7-re, szerintem meg kellett lennie a petyának :) Egyébként én is így vagyok, túl vagyok a peteérésen, aztán arra gondolok: "hm szerintem nem sikerült", aztán a ciklus vége felé hátha. Aztán nekiállok tesztelni már a nemvárt előtt, nekem ez így jobb, mert nem egyre jobban reménykedek és nagy a csattanó, hanem mire megjön már számítok rá :)
És hatalmas tünetgyáros is vagyok, úgyhogy ez még külön öröm ebben a várakozásos időben. Próbálom gondolataimat elterelni, dolgozom, takarítok, de nem könnyű :) Ma el is megyünk Sárvárra egy kicsit kikapcsolódni. Ez a két hét ilyenkor úgy tellik el, mintha egy teljes hónap lenne.
400 NE az E vitamintartalom a csomagban.
Ez azt hiszem 200 mg feletti érték. Te mennyit szedsz?
"Petya" :D
Akkor szupi h ismét fent van a hőd!:)
Tünetgyáros és idő előtti tesztelés - mintha csak rólam írtál volna.:D Eddig minden hónapban éreztem valami bíztatót.:)
E-vitamint napi 400-at szedek.
Jó pihenést nektek, a lehető legjobb időpontot választottátok és még az idő is jó!:)
Aztán írjál ám, ha van bármiféle tüneted!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!