Az E vitamin, vagy egyéb vitamin okozhat-e korábbi peteérést, a ciklus hosszának csökkenését? Valaki szedett és volt változás?
:D Nekem már most van, szokás szerint! :)))
Legalábbis tegnap többször éreztem hogy mintha kisugározna a hüvelyembe, ma meg mensis érzés van. Na de ez szinte kizárt hogy összefüggésben lenne, amire vágyok :)
Nekem is menzis érzésem van ma.:)
Végül is miért ne lehetne ez a beágyazódás kezdete vagy folyamata, nem?:)
Egy kis reménykedés belefér, nem?:)
No, azt hiszem, hogy tünetgyártásban az élen vagyok most: az imént feltérdeltem a fürdetésből és hirtelen elfogott a hányinger és azóta is émelygek. Már tegnap is volt egy halvány ilyen érzésem, de éppen egy játszótéri pörgőn ültünk a gyerekekkel, nem csodálkoztam rajta.
Dehát ez a mostani is - hiszen még csak max. a 7. dpo-n lehetek, lehetetlen, hogy ilyesmit érezzek.
Lehet, hogy az E-vitamin szórakozik velem? Vagy szimplán benyeltem valami vírust?
Na, a nagyfiam tegnap este elkezdett benáthásodni, úgyhogy most már biztos vagyok benne, hogy valami vírus bújkál a levegőben, ezért volt a hányinger is.
Ma már nem is érzem, csak enyhe menzis érzés - de mondjuk ez volt múlt hónapban is, szóval ez sem jelent semmit.
Azért még nem adtam fel, de kicsit lehűtöttem magam a tünetgyártással!
Te hogy vagy?:)
Hú mi nagyon hasonlítunk :) Ugyanez, ma csak egy kis mensis érzés, de legalább a hőm egy picit felment, pedig korán mértem. :)
A mellem kezdett el egy picit érzékeny lenni, a mensis érzés maradt, de most gyengébb.
Anno babásan 10 dpo-n volt a legerősebb, az durva nap volt akkor, akkor tudtam 100 %-ra hogy baba van.
Jelenleg inkább affelé tendálok hogy nincs semmi. De jó lenne egy happy end. Mindkettőnknek :)
Edit
Remélem neked a tünetek babát jeleznek :)
Drukkolok, írj ha van új fejlemény, vagy ami reménykedésre ad okot :)
De jó h te tudod követni a hődet is!:) Szuper h megy följebb!!
Hát nekem ma egész nap nagyon fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. Szúrkált is itt-ott.
Jajjj, telne már gyorsabban az idő!:)
Te mikor fogsz tesztelni?:)
Kriszti
:D Végre valaki aki be meri vállalni a korai tesztelést.:)
Hát én nem tudom pontosan mikor volt végül az ovum, nekem lehet még csak a 9. dpo-m lesz holnap, úgyhogy még biztos nem tesztelek.
Szerintem én szerdán fogok tesztelni, az már 12-13. dpo akárhonnan is számolom.
Vagy süssek el egyet már kedden?:P
Te milyennel tesztelsz amúgy? Nekem az x-epil nagyon megbízható volt mindkét terhességemnél, 12. dpo-n már délutáni pisiből is simán kimutatta, és ráadásul 2 teszt is van benne, megéri.
De hülye vagyok, hiszen írtad hogy vaterás 10-es teszted van. Az első terhességedet is azzal tesztelted?
Megmondom őszintén, legutóbb én is ilyet rendeltem, és 12. dpo-n csak valami nagyon-nagyon halványat mutatott reggeli elsőből, fényképen nem is látszott, és aznap délután is csináltam egy x-epilt, azon meg tök egyértelműen ott volt a csík. Persze, nem vagyunk egyformák, de 10. dpon nem nagyon remélném, hogy ez a teszt kimutat bármit is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!