Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az E vitamin, vagy egyéb...

Az E vitamin, vagy egyéb vitamin okozhat-e korábbi peteérést, a ciklus hosszának csökkenését? Valaki szedett és volt változás?

Figyelt kérdés
27-28 napos a ciklusom. Ma 11 cn. van és szurkál a petefészkem (mondtam is "apának" este uccu neki, na persze nemcsak a babáért :)) ). Lassan 1 hónapja kezdtem feltölteni a vitaminháztartásom, amelynek hatására testileg és szellemileg érzem is hogy jobban vagyok. Létezhet, hogy korábban lesz a peteérésem mint szokott? Valakinél lerövidítette az E vitamin vagy más vitamin a ciklust? Van peteérés serkentő hatása? A Vitaminkirály Multi plusz készítményét kezdtem szedni, amiben azért van minden vitaminból elég.
2014. márc. 5. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:

:D Nekem már most van, szokás szerint! :)))

Legalábbis tegnap többször éreztem hogy mintha kisugározna a hüvelyembe, ma meg mensis érzés van. Na de ez szinte kizárt hogy összefüggésben lenne, amire vágyok :)

2014. márc. 12. 15:23
 22/63 anonim ***** válasza:

Nekem is menzis érzésem van ma.:)

Végül is miért ne lehetne ez a beágyazódás kezdete vagy folyamata, nem?:)

Egy kis reménykedés belefér, nem?:)

2014. márc. 14. 15:45
 23/63 anonim ***** válasza:

No, azt hiszem, hogy tünetgyártásban az élen vagyok most: az imént feltérdeltem a fürdetésből és hirtelen elfogott a hányinger és azóta is émelygek. Már tegnap is volt egy halvány ilyen érzésem, de éppen egy játszótéri pörgőn ültünk a gyerekekkel, nem csodálkoztam rajta.

Dehát ez a mostani is - hiszen még csak max. a 7. dpo-n lehetek, lehetetlen, hogy ilyesmit érezzek.

Lehet, hogy az E-vitamin szórakozik velem? Vagy szimplán benyeltem valami vírust?

2014. márc. 14. 19:51
 24/63 anonim ***** válasza:

Na, a nagyfiam tegnap este elkezdett benáthásodni, úgyhogy most már biztos vagyok benne, hogy valami vírus bújkál a levegőben, ezért volt a hányinger is.

Ma már nem is érzem, csak enyhe menzis érzés - de mondjuk ez volt múlt hónapban is, szóval ez sem jelent semmit.

Azért még nem adtam fel, de kicsit lehűtöttem magam a tünetgyártással!

Te hogy vagy?:)

2014. márc. 15. 10:08
 25/63 A kérdező kommentje:

Hú mi nagyon hasonlítunk :) Ugyanez, ma csak egy kis mensis érzés, de legalább a hőm egy picit felment, pedig korán mértem. :)

A mellem kezdett el egy picit érzékeny lenni, a mensis érzés maradt, de most gyengébb.

Anno babásan 10 dpo-n volt a legerősebb, az durva nap volt akkor, akkor tudtam 100 %-ra hogy baba van.

Jelenleg inkább affelé tendálok hogy nincs semmi. De jó lenne egy happy end. Mindkettőnknek :)

Edit

2014. márc. 15. 12:27
 26/63 A kérdező kommentje:

Remélem neked a tünetek babát jeleznek :)

Drukkolok, írj ha van új fejlemény, vagy ami reménykedésre ad okot :)

2014. márc. 15. 12:28
 27/63 anonim ***** válasza:

De jó h te tudod követni a hődet is!:) Szuper h megy följebb!!

Hát nekem ma egész nap nagyon fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. Szúrkált is itt-ott.

Jajjj, telne már gyorsabban az idő!:)

Te mikor fogsz tesztelni?:)

Kriszti

2014. márc. 15. 19:45
 28/63 A kérdező kommentje:
Szia Kriszti :) Holnap elvileg 10 dpo, van 10-es vaterás tesztem, megpróbálom azzal, aztán naponta mensiig. :) És te?
2014. márc. 16. 07:33
 29/63 anonim ***** válasza:

:D Végre valaki aki be meri vállalni a korai tesztelést.:)

Hát én nem tudom pontosan mikor volt végül az ovum, nekem lehet még csak a 9. dpo-m lesz holnap, úgyhogy még biztos nem tesztelek.

Szerintem én szerdán fogok tesztelni, az már 12-13. dpo akárhonnan is számolom.

Vagy süssek el egyet már kedden?:P

Te milyennel tesztelsz amúgy? Nekem az x-epil nagyon megbízható volt mindkét terhességemnél, 12. dpo-n már délutáni pisiből is simán kimutatta, és ráadásul 2 teszt is van benne, megéri.

2014. márc. 16. 15:02
 30/63 anonim ***** válasza:

De hülye vagyok, hiszen írtad hogy vaterás 10-es teszted van. Az első terhességedet is azzal tesztelted?

Megmondom őszintén, legutóbb én is ilyet rendeltem, és 12. dpo-n csak valami nagyon-nagyon halványat mutatott reggeli elsőből, fényképen nem is látszott, és aznap délután is csináltam egy x-epilt, azon meg tök egyértelműen ott volt a csík. Persze, nem vagyunk egyformák, de 10. dpon nem nagyon remélném, hogy ez a teszt kimutat bármit is...

2014. márc. 16. 15:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!