Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az E vitamin, vagy egyéb...

Az E vitamin, vagy egyéb vitamin okozhat-e korábbi peteérést, a ciklus hosszának csökkenését? Valaki szedett és volt változás?

Figyelt kérdés
27-28 napos a ciklusom. Ma 11 cn. van és szurkál a petefészkem (mondtam is "apának" este uccu neki, na persze nemcsak a babáért :)) ). Lassan 1 hónapja kezdtem feltölteni a vitaminháztartásom, amelynek hatására testileg és szellemileg érzem is hogy jobban vagyok. Létezhet, hogy korábban lesz a peteérésem mint szokott? Valakinél lerövidítette az E vitamin vagy más vitamin a ciklust? Van peteérés serkentő hatása? A Vitaminkirály Multi plusz készítményét kezdtem szedni, amiben azért van minden vitaminból elég.
2014. márc. 5. 15:03
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

Azta mindenitt!!!!!!!!

De szuper!!! Szívből gratulálok!!!

Én most egy picit el vagyok kenődve. A tesztek nem változtak, one step, szinte semmi, x-epil, ahogy látom ismét szellemeskedik. Lehet nálam nincs semmi, csak tényleg vaklárma volt. :(

Azt hittem ma esetleg bizonyságot kapok, de kétértelmű még mindig, mint tegnap. Szóval nagyon kétséges hogy nálam mi van! Holnap reggel már nem lesz az, nem lehet az, nem? Holnap lesz 12 dpo, ha azért látszódott halvány csíkocsa, mert van valami, akkor azért holnapra már egyértelműbbnek kell lennie, igaz? Te le tudod fotózni a tesztedet, látható annyira már? Izgulok érted is, de neked biztosan sikerült!

Még egyszer nagyon örülök neked!

2014. márc. 18. 07:42
 42/63 A kérdező kommentje:

Mivel tegnap bizakodó lettem estére rendesen gyártottam a tüneteket. Nagyon nehéznek éreztem a méhem és fájtak a melleim belül. Meg olyan volt hogy úgy éreztem mintha pisilni kéne aztán a wc-n majdhogynem erőlködnöm kellett. Éjjel is kinn voltam, mert nem bírtam aludni :(

Jaj Kriszti, de utálom ezt a bizonytalanságot.

2014. márc. 18. 07:58
 43/63 anonim ***** válasza:

Ne viccelj Edit, a halvány csík is csík!! Ilyen korán még legtöbb nőnek nem is szokott semmi sem látszani, úgyhogy egészen biztosan ott van az a Pindurka!

2 naponta duplázódik a hcg, úgyhogy nem csoda, ha ma még nem találtad erősebbnek a csíkot. One step-et felejtsd el szerintem, és holnap tesztelj még egy x-epilt, erősebb lesz az tutira! Reggeli elsőből tesztelsz, ugye? És este már ne igyál sok folyadékot, gyümit, joghurtot, mert az is befolyásolja a koncentrációt - bár ezeket már biztosan mind te is tudod!

A tüneteid is azt mutatják, hogy babás vagy, úgyhogy most vegyél egy nagy levegőt, dőlj hátra, és nyugodj szépen meg.:) Anyuka vagy! Te fogod jelenti, sőt már most te jelented a Mindent a picikéd számára, úgyhogy csak semmi idegeskedés.:) Lesz még elég idegeskednivaló a 9 hónap folyamán, utána nemkülönben, úgyhogy most csak élvezd ki az érzést, hogy TUDOD, hogy beköltözött valaki a pocakodba.

Na. Szentbeszéd vége.:)

Feltöltöttem a képet, az egyik lámpafénynél készült.

[link]

[link]

2014. márc. 18. 09:09
 44/63 A kérdező kommentje:

Nagyon szépek tesztjeid! Egyértelmű! Boldog kismamis időszakot kívánok neked!

Nekem meg se közelíti a tesztjeim, fényképezhetetlenek. Én lemondtam, de így a jobb, nem lesz pofára esés. :)

Ellenben neked tényleg nagyon örülök!!!!!!

Juhuj, de szép a teszt!

2014. márc. 18. 09:12
 45/63 A kérdező kommentje:
Már csak vaterás tesztem van, nem veszek már másik tesztet. Most már kibírom csütörtökig, akkor "nem" kellene megjönnie.
2014. márc. 18. 09:13
 46/63 A kérdező kommentje:

Ja, nem, pénteken van a nemvárt.

Te hány dpo-n vagy? Nagyon szép ez a teszt!

2014. márc. 18. 09:17
 47/63 anonim ***** válasza:

Ne csináld már Edit, nehogy lemondjál bármiről is! Pozitívat teszteltél, te lány!:D Mindegy milyen halvány!

Szerintem nekem már most 3. terhességnél gyorsabban reagál a szervezetem, vagy nem is tudom, de ilyen hamar még egyik terhességemnél sem éreztem ezt az erős émelygést pl. ami néha rámtör.

Nekem pénteken van a 28. cn-em. Hogy hanyadik dpon vagyok, azt azért nem tudom, mert nem tudom, hogy márci. 7-én (13. cn) vagy 8-án volt-e a pém. De még az is lehet h 12 cn-en volt az ovum. Mindenesetre az elmúlt hónapokban 28 napos ciklusaim voltak és 13. napon éreztem a legerősebb hasfájást. Most a 12. napon volt az erős hasfájás, másnap csak tompán éreztem, de akkor meg a cicim durrant be, és 14. napon viszont nagyon sok tojásfehérjém volt, szóval ezek után abszolút nem tudom, mikor történt az ovu.:o

De azért hogy "megnyugtassalak": én is izgulok ám... Hogy erősödjön a csík, hogy az első vizsgálaton jó helyen lássák a babát, legyen szívhang, minden rendben legyen, stb. stb.

2014. márc. 18. 09:37
 48/63 A kérdező kommentje:
És hogy leped meg a párodat? Kitaláltad már? :) Vagy már elárultad?
2014. márc. 18. 11:39
 49/63 anonim ***** válasza:

Nem, nem mondtam még meg neki, mindenképpen szeretném látni az arcát hozzá.:)

Te hogy mondtad el?

Ketteskénél azt csináltam, hogy megkérdeztem, hogy van-e már programja május 5-re, mert ha nincs akkor ne is csináljon, mert akkor szülünk.:)

Hát most semmi kreatív ötletem nincsen, lehet csak megkérem hogy csukja be a szemét, nyújtsa ki a tenyerét és belerakom a tesztet, és gratulálok Apuka.:)

Ne haragudj, bocsánatot kell kérnem az előző hsz-em miatt. Olyan kis okoskodósra jött le, pedig csak bíztatni szerettelek volna.

2014. márc. 18. 15:29
 50/63 A kérdező kommentje:

Délutáni tesztem kb. 10 perc múlva.

Nem lehet hogy a vitamintól látszik? Tök sárgát pisilek. És mivel tegnap is látszódott valami, bár jóval halványabban azért gondolom ezt.

A kép egy picit halványabb mint a valóság, legalábbis úgy érzem.

[link]

2014. márc. 18. 17:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!