E vitamin megakadályozhatja a nyálkahártya leválását? Járt valaki úgy, hogy emiatt nem jött meg rendesen?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a vàlaszokat!2014. febr. 20. 21:45
2/7 anonim válasza:
Én hallottam olyat,hogy annyira megvastagíthatja ,hogy kaparni kell.Nem szabad túlzásba vinni,főleg azért mert zsírban oldódó vitamin,ami nem ürül a vizelettel mint a vízben oldódó vitamin,így túl lehet adagolni.
3/7 A kérdező kommentje:
100 mg-osat szedtem, de csak ebben a ciklusban, pàr nap kihagyàssal, és csak napi egyet. Az is sok lehetett?
2014. febr. 20. 22:08
4/7 anonim válasza:
Á! Eleve vastagításra szoktak 400-800 mg-ot szedni!
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor lehet ciszta vagy hormonzavar... Jövőhéten kiderül, akkor megyek orvoshoz.
2014. febr. 21. 08:27
6/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Lehet tudni mi lett Veled? :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem azóta sem lett babám, a menstruációim rövidek, és eddig vérzés sem nagyon volt. Többször voltam uh-n, és a doki szerint elég vékonyka a nyálkahártyám, ezért napi 400 mg-ot szedek 3.-ik hónapja. Előző ciklusban ovulációkor 12 mm-es volt. Januárban fogant meg utoljára babám, de 4 hét 6 naposan mikor bementem a klinikára barnázással kiderült, hogy csak 10 mm-es a nyálkahártya, rá 2 napra elment a babám. Sajnos ez nem elsőre történt, így habituális vetélőként tartanak nyilván.
2016. máj. 20. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!