Az E vitamin, vagy egyéb vitamin okozhat-e korábbi peteérést, a ciklus hosszának csökkenését? Valaki szedett és volt változás?
Ne kérj bocsánatot, mert én is ilyen vagyok, tényleg úgy érzem ahogy írsz, hogy nagyon hasonlít a belsőnk.
Annak idején mikor babás voltam, ott teszteltem a párom mellett, úgyhogy nem volt meglepi.
Most ha netalántán ez igaz, és nem jön holnap megint a pofáraesés, azon gondolkodtam hogy egy fals e-mail címről küldök neki egy videót, mintegy jóakarója, persze egy picit megijeszteni és a végén a fekete leves. Mert hogy - nem szoktam csúnyán beszélni - de "fosik" attól mi lesz ha... Igazi agglegényt sikerült ám kifognom, aki 43 éves és én vagyok az eddigi leghosszabb kapcsolata (most leszünk két évesek április elején). :)))
Aztán gondoltam arra is, hogy majd kinyomtatok egy borítékot neki címezve és bedobom a postaládába, egy levelet kap és bizonyítékért kell kutakodnia :)
Szia! Nézted a tegnap délutáni tesztemet? Feltettem, az előző oldalon, szerintem nem láttad, mert az utolsó oldalra kattintottál és azt a bejegyzésemet olvastad :)Most már le tudtam fotózni mert egész jól látszott élőben is, nem kellett forgatni meg ilyesmi.
Érdekes, hogy reggel nekem mindig halványabb mint az előző nap délutáni. Most is látszik valami, de nagyon halvány, nem is kísérletezek fotózással. Tény hogy este elég sok vizet ittam a tócsira, nem tudom számít-e.
Nem tudom mit gondoljak. Néha azt gondolom hogy később volt a peteérésem és nem 12 dpo-n vagyok. Tegnap éreztem olyan tüneteket, amelyek korábban 9-10 dpo-n voltak. A görbém alapján simán lehet. Igaz az utóbbi időben 26 napos ciklusaim volt, de most ugye vitaminkúra is volt, lehet talán megbolygatta, nem tudom.
Tegnap éjjel minden bajom volt. Azt nem tudom hogy a derékfájás lehet-e babától, de két napja alig bírok meglenni, főleg már este. Be volt a méhem is durranva egész éjjel. Reggel már hajnalban kukorékolok 2 napja, pont úgy mint anno. A melleim is elkezdtek működni. Szóval még mindig nem tudom azért-e, de úgy érzem talán elindult valami most ennek a halványabb tesztnek az ellenére.
Délután tesztelek majd megint, kíváncsi leszek, mert most már a 2. nap volt, hogy a délutáni tesztem egyértelműbbnek látszik, és babát sejtet. Sejtet.
Te hogy vagy? Mikor lesz a bejelentés?
Szia!:) Hú tényleg nem láttam a tegnapi tesztedet, bocsánat! Látszik a csík így is!:) Ha sokat ittál este, az is biztosan számít még ilyen korai időszakban. Viszont a tüneteid nagyon beszédesek.:) Szerintem már egyáltalán nem kérdés, hogy babás vagy-e:), a vitamin pedig soha nem csinál 2 csíkot, csak a hcg hormon!Érdekes, hogy pont délután erősebb neked!:) Bár most hogy mondod, mindkét terhességemnél csináltam anno délutáni teszteket is, és meglepően erősek voltak.
Jól vagyok, köszi, igazából nekem ma kezdett el kifejezettebben fájni a hasam. Eddig enyhe menzis volt, most meg erős, és szúrkál is itt-ott, és többször is elfogott egy enyhébb hányinger, de csak pár pillanatra. Cicim is picit szúrkált ma.
8 után ér haza párom, akkor lepem meg a hírrel!:)
Szia! Nézted a tegnap délutáni tesztemet? Feltettem, az előző oldalon, szerintem nem láttad, mert az utolsó oldalra kattintottál és azt a bejegyzésemet olvastad :)Most már le tudtam fotózni mert egész jól látszott élőben is, nem kellett forgatni meg ilyesmi.
Érdekes, hogy reggel nekem mindig halványabb mint az előző nap délutáni. Most is látszik valami, de nagyon halvány, nem is kísérletezek fotózással. Tény hogy este elég sok vizet ittam a tócsira, nem tudom számít-e.
Nem tudom mit gondoljak. Néha azt gondolom hogy később volt a peteérésem és nem 12 dpo-n vagyok. Tegnap éreztem olyan tüneteket, amelyek korábban 9-10 dpo-n voltak. A görbém alapján simán lehet. Igaz az utóbbi időben 26 napos ciklusaim volt, de most ugye vitaminkúra is volt, lehet talán megbolygatta, nem tudom.
Tegnap éjjel minden bajom volt. Azt nem tudom hogy a derékfájás lehet-e babától, de két napja alig bírok meglenni, főleg már este. Be volt a méhem is durranva egész éjjel. Reggel már hajnalban kukorékolok 2 napja, pont úgy mint anno. A melleim is elkezdtek működni. Szóval még mindig nem tudom azért-e, de úgy érzem talán elindult valami most ennek a halványabb tesztnek az ellenére.
Délután tesztelek majd megint, kíváncsi leszek, mert most már a 2. nap volt, hogy a délutáni tesztem egyértelműbbnek látszik, és babát sejtet. Sejtet.
Te hogy vagy? Mikor lesz a bejelentés?
Írd ám meg mit szólt a párod, mi volt és hogyan :))
Nagy lesz az öröm! Örülök hogy Neked sikerül!
Nagyon köszönöm kedves biztatásodat!
Én már lennék 2 nappal öregebb, mert befonom a hajam már ettől ami van.
Hát igazán a tesztekben nem bízom, furcsa az egész. Utánaolvasgattam volt már fals pozitív a one stepnél.
Lehet tényleg nincs is semmi. Szerintem ezek szellemcsíkok. Azt hiszem jobb lenne átállnom inkább afelé, hogy nincs baba. :( Nem azt mondom, hogy nem lehet még baba, hiszen előző terhességemnél egyértelmű pozitív, de halvány volt az Easy Perginancy teszt 13-14 dpo-n. Előtte negatív volt. Én meg max 12 dpo-n vagyok. Ezek a tesztek azonban nem erősítik meg azt, hogy lenne pocaklakó.
Szép estét nektek :)
Szia! A reggeli tesztem ismét negatív, éreztem én hogy nincs rendben itt valami.
Neked boldog babavárást kívánok, írd ám meg mit szólt a férjed! És örülnék, ha néha beszámolnál az UH eredményekről, meg mi újság veled! :)
Szia! Mi újság nálad? Nem jött meg, ugye???
Bocsánat, nem voltam gépközelben most 4 napig.
Én csak ma teszteltem újra, miután szombaton (28. cn) nem jött meg, és szép erős a csík. Párom nagyon örült, a tesztcsíkkal a mellkasán tévéztünk este.:D
Nagyon-nagyon remélem, hogy nálad is csak pozitív hírek vannak, jelentkezz mindenképpen!
Szia! Én már a 3. ciklusnapon vagyok, sajnos megjött. Épp dokihoz próbálok bejelentkezni, hogy legyen egy kivizsgálás.
Neked nagyon örülök! Boldog babavárást kívánok Nektek!!!
Jaj, nagyon-nagyon sajnálom.:(( Pedig x-epillel is pozi volt már a teszted. Sztem volt ott baba, csak nem sikerült megtapadnia.:(
Remélem a dokid mond vm okosat, és nemsokára együtt örülhetünk ismét!
Fogok erre járni, légyszi mindenképp írd meg, hogy mi van veletek. Nagyon drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!