Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is halvány pozitív...

Szerintetek is halvány pozitív ez a teszt?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 17. 13:28
 71/99 A kérdező kommentje:
Szia. De aranyos vagy,hogy észben tartassz :) 5,9mm az embrió,de az a gond,hogy vérzek,és hétfőn vissza kell menne,hogy meg maradt-e. Kapok gyógyszert,hogy ne vetéljek,de hát kitudja. Remélem rendben lessz. Ha meg nem,akkor inkább most menjen el,mint később mondjuk kora,vagy halva születés. Hiszem,hogy ha vetélés van,annak oka van. Vagyis,ha az anyával minden rendben,és elmegy a baba,akkor a fejlődése sem lenne rendben. Sok a furcsaság sajna. Reggel nem mutatható hcg hormon,teszten,este erős pozitív,a méhem lúdtojás nagyságú,mégis akkora a hasam mint az 5dik hónapban jellemző,szivárog a tejem,stb. Felkészültem mindenre. Szóba jött az iker terhesség is,mert 3burkot lát,de 2hátul van,takarja az első,vaginális uh sem lát mögé. Jelenleg,többszörös ikerterhesség 99%gyanuja áll fent. Eddig ennyit tudok.
2014. febr. 20. 20:03
 72/99 anonim ***** válasza:
Szeretném, ha minden rendben lenne, megmaradnának a babák. Drukkolok neked, a gyógyszer remélem segít neked. Pihenj sokat. Majd írj, mi történt veled... Remélem csupa jó! :)
2014. febr. 20. 21:13
 73/99 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves szavaid :) kissé levert a víz,mikor bizakodva odaértem az orvoshoz,elmondtam a tüneteket,meglátta a hasam méretét,kissé fura volt,mikor nézte ultra hangon,elkezdett nevetni,onnan jóra gondoltam,de hogy többes ikrek arra azért nem :) bele gondolok,ha így marad minden,4szülésből lessz 6gyerekem. Pff. Nehéz felfogni is :) a férjem mikor meghallotta,elájult,2nővérke locsolta fel :D és mind ez a megszakításos közösülés eredménye :)
2014. febr. 21. 00:26
 74/99 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon szorítok értetek, hogy minden rendben legyen veletek!
2014. febr. 21. 12:02
 75/99 anonim ***** válasza:
Írd meg mindenképp,ha vannak új infók!én meg csak most csatlakoztam be,végig olvastam a kommenteket,én már az első teszteden is láttam,hogy itt van valaki :) mostmár tudjuk,hogy valakiK!! :) drukkolok és folyamatos infókat kérünk,legalábbis én!! Sok-sok puszit és egészséget nektek!!! :)
2014. febr. 21. 17:10
 76/99 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Minden képpen írok :) még csak a rosszul létek vannak,a vérzésem abba maradt,sem görcs,sem semmi,ami gond lehet. Ti is meséljetek,vagy kérdezzetek,hátha tudok segíteni :)
2014. febr. 21. 17:19
 77/99 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy abba maradt a vérzésed!!(az előző kommentelő) S
2014. febr. 21. 17:29
 78/99 A kérdező kommentje:
Úgy fest elhaltak a babák. Holnap vérvizsgálat.
2014. febr. 24. 13:19
 79/99 anonim ***** válasza:
Mind a három? Ó. Sajnálom. :(
2014. febr. 24. 13:37
 80/99 anonim ***** válasza:
Hogy hogy??Mi történt?? :(
2014. febr. 24. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!