31/99 anonim válasza:
Dehogy. Teljesen igazad van. Feleslegesen nem szabad kockáztatni, és Neked hála Istennek van kiért felelősnek lenni bőven.
32/99 A kérdező kommentje:
Igen. Felelős vagyok,a meglévő gyerekeimért,es akár mennyire pici is a baba,ha van vigyáznom kell ő rá is. Ezért firtatom ennyit a témát :) ha az anyai ösztöneim,nem csapnak be,itt baba van. A mellem úgy néz ki,mint aki hamarosan szoptatni fog,és érdekes,az eddigi ruháim,kissé kicsinek érzem. Fura minden esetre,de hallottam már érdekes dolgokat. A második lányommal azt hittem lehetek úgy 6hetes,mikor elmentem orvoshoz,hasi uh nem látta,elküldött pisilni,vaginális uh meg rögtön,és ráadásul 9hetes4napos volt. Ez is fura. És nemmaradt ki a havim csak a harmadik hónapban. Ez is furi.
2014. febr. 17. 15:10
33/99 anonim válasza:
Nem bántani akarlak, de ha nem terveztetek babát, akkor miért választottátok a megszakításos módszert? Az nem védekezés. Nyitott gerinces, injekciós dologgal meg mögötted 3 császárral... Persze, gondolom, annak is örültök, ha ott a baba, de csak érdekel. Én puding lennék ahhoz, hogy 2 császár után még egy babát is vállajak vagy h mindig injekciózzanak, mert ott a bénulás veszélye.
34/99 anonim válasza:
szia.Én nem tudom eldönteni,mintha látnék valami 2.csík félét.Nekem az a fura (és értem,hogy miért fontos tudnod) hogy ennyi tünettel a tesztnek már jól kéne mutatnia.Nekem ilyen tünetek 6-8 hetesen jöttek,nekem is 3 gyerekem van.Ha pedig késői ovud volt,és azért nem mutatja ki,akkor pedig nem lehetne elvileg ennyi tüneted..Szerintem vérvételből pontosan megmondják terhes vagy e,ha emelkedett a hcg szinted az kimutatja.Nekem is csináltak anno ilyet,a kimaradt menstruáció napján.Mindenképpen kérjél időpontot orvoshoz,főleg az általad említett kockázatok miatt.
35/99 A kérdező kommentje:
Terveztük,csk nem szándékosan. Ha jön jó,ha nem nem. Szeretem a gyerekeket,és ahol van 3nak,jut a 4nek is. Igen örülünk,azért fontos hogy nem terveztük,mert nem képzelgek tünetekről,azt érzem ami van is,és látható is némeik tünet. 25éves vagyok,kb fél éve tudtam meg,hogy nyitott hátgerincem van. Ha eddíg tudtam sportolni,3gyereket renben kihordani,ez sem jelenthet gondot. Császár..hmm. Ebben igazad van,de hát ha csak így szülhetek,hát jó. Szerettem volna simán,de a gyerek élete fontosabb volt,mint az elveim. A gyerek,maga a csoda. Sok dühöt,de annál több örömöt okoznak. Látni,magad,a párod a kisi vonásain,és mégis külön egyéniség. Mindennél többet ér számomra. Látni ahogy két vagy több gyerek külön egyéniség,mégis kiegészitik egymást. Az egész egy nagy csoda. Ha az élet alkalmasnak talál a nekem szánt feladatra,hát állok elébe. Nekem nem lehetett családom. Anyukám nagyon beteg lett,apukám ott hagyott minket,és mamám nevelt,meg az intézet. 16évesen férjhez mentem,gyereket szültem,kitanultam a szakmám. Fel álltam,és megmutattam,hogy lehet belőlem is valaki. Most saját vállalkozásunk van,miért ne születhetne még 1csoda. Elég laikus ember vagyok,csak a biztosnak hiszek. Majd kiderül,de legalább holnap megtudom mit tehetek az egésszségéért. :)
2014. febr. 17. 15:41
36/99 A kérdező kommentje:
Igen. Nekem is ez a fura.
2014. febr. 17. 15:45
37/99 anonim válasza:
Ha viszont ennyi minden indokolja, akkor azért nem érdemes kérdezni, mert nálad nyilván akkor az első gyanújelnél érdemes felkeresni az orvost. Ilyenkor azt hiszem mindegy, mi mit látunk a teszten.
38/99 A kérdező kommentje:
Holna megyek orvoshoz,csak gondolta kérek véleményt,tapasztalatokat.
2014. febr. 17. 15:52
39/99 A kérdező kommentje:
Kb 3perce már hánytam is. Eddíg csak inger volt. Szuper
2014. febr. 17. 15:54
40/99 A kérdező kommentje:
Attól félek nehogy méhen kívüli legyen. Azt olvastam,hogy ha méhen kívüli,nem emelkedik a hcg,vagy csak lassan. Erröl tud valaki valamit?
2014. febr. 17. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!