Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is halvány pozitív...

Szerintetek is halvány pozitív ez a teszt?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 17. 13:28
 61/99 anonim ***** válasza:
szia!Mit mondott az orvos?
2014. febr. 18. 08:08
 62/99 A kérdező kommentje:
Zárt méhszáj,portio hátul,lúdtojásnyi gravid uterus afv-ben,szabad környezetben. Csütörtökön nagy uh vizsgálat vagyis az orvos szerint úgy 6hetes lehet,de pontosan csütörtökön tudja megmondani
2014. febr. 18. 12:55
 63/99 anonim ***** válasza:
Halkan gratulálok akkor! Nagyon-nagyon drukkolok hogy mind a kettőtökkel minden rendben legyen!
2014. febr. 18. 13:01
 64/99 anonim ***** válasza:

Gratulálok Neked! Engem átvert ez a teszt, de téged nem :)

Jó egészséget kívánok, és majd írj! :)

2014. febr. 18. 13:25
 65/99 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :) annyi szépség hiba van,hogy reggeltől vérezgetek,aztmondta az orvos,hogy nincs gond,duphastont,meg rutascorbin tablettát kell szednem. Meg,hogy ez a terhesség fájdalmak,jelek nélkül nem szakadhat már meg,mert elég nagy ahhoz.
2014. febr. 18. 17:37
 66/99 anonim ***** válasza:

Milyen orvos mkosn ilyet, h elég nagy ahhoz? én 6 hetesen kezdtem vérezgetni, vagyis csak pár csepp barnázás volt, nem fájt semmim, nem görcsöltem egyáltalán, kaptam utrogestant, b vitamint is, a 8. héten mégis missed ab.

Persze kívánbom, hogy vetelek minden redben legyen :-) nem rossz szándékból írtam, csak hát orvos ilyet ne jelentsen ki mikor laikusként is tudjuk, hogy bármi történhet még a 14-16. héten is...

2014. febr. 18. 21:24
 67/99 anonim ***** válasza:

bocsánat: mond ilyet?

kicsit felhúzódtam... bocsi...

2014. febr. 18. 21:24
 68/99 A kérdező kommentje:
Nem azt mondta hogy tuti marad,csak annak függvényében,hogy az előző 3gyereknél is a hatodik hónapig menstruáltam,ezért részemről szokványos jelenség. Azt mondta hogy megérzem ha baj van,mivel azért érzek ennyire erős tüneteket is mert 3om császárom volt,a méhem eléggé feszül már most,és minden változást intezívebben megérzek. Szórol szóra idéztem.
2014. febr. 18. 21:50
 69/99 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy a hormonok is másabbak,mert a méhem feszessége becsapja a szervezetem
2014. febr. 18. 21:51
 70/99 anonim ***** válasza:
Szia! Doki mit mondott az uh-n?
2014. febr. 20. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!