Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek is halvány pozitív...

Szerintetek is halvány pozitív ez a teszt?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 17. 13:28
 21/99 anonim ***** válasza:
Nega...
2014. febr. 17. 13:54
 22/99 anonim ***** válasza:
Ha élőben látjátok akkor biztos ott van..Én nem látok rajta 2. csíkot mert nagyon homályos az összes kép:S
2014. febr. 17. 13:56
 23/99 A kérdező kommentje:
2014. febr. 17. 14:04
 24/99 A kérdező kommentje:
2014. febr. 17. 14:06
 25/99 A kérdező kommentje:
2014. febr. 17. 14:10
 26/99 anonim ***** válasza:
vidd ki az udvarra a tesztet vagy természetes fényre és ott fotózd. valamelyiken látok valamit mintha....de az utóbbi 2-n nem.
2014. febr. 17. 14:12
 27/99 A kérdező kommentje:

Szakad az eső :)

Ha van baba,holnap valami alapján biztos tudnak mondani tutit.vaginális úton vizsgálat,méh megnagyobbodás,stb. Vérből korán ki lehet mutatni nem?

2014. febr. 17. 14:18
 28/99 anonim ***** válasza:
Full negatív.
2014. febr. 17. 14:31
 29/99 anonim ***** válasza:
Igen, ki lehet mutatni vérből, de én várnék mondjuk egy hetet, tesztelnék még egyet, aztán elmennék orvoshoz. Ezen így nem sok látszik, de ha élőben látjátok hárman, akkor gondolom igazatok van (az én tesztemen fotózva semmi nem látszik, mégis két éves a lányunk, és élőben mi láttuk rajta a második csíkot, egy hétre rá már totál erős volt).
2014. febr. 17. 14:37
 30/99 A kérdező kommentje:
Igen,csak attól félek,nehogy ciszta legyen. Volt 1iker terhességem,amikor én is nyugis voltam. Aztán 2hónap késés után mentem,és közölték,ha hamarabb megyek,meg menthették volna,megölte a ciszta,ami simán leszívható lett volna. Vagyis későn mentem. Igen jobban látszik szabad szemmel. Meg nyitott hátgerincel születtem,ezért ha terhes vagyok,azonnal szteroid innyekciót kell kapnom,nehogy kizáródjon a gerincvelőm,mert azonnal lebénulok. Meg 3császárom volt,ki kell zárni,a heg leválást,stb. Van aggódni való. Mikor időpontot kértem,választhattam. Vagy holnap,vagy 2hó múlva. Inkább biztosra megyek. Rosszul látom?
2014. febr. 17. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!