91/99 anonim válasza:
Adná az Isten, hogy ne legyen igaz! Remélem, nem pusztítanak el 2 egészséges magzatot!
92/99 A kérdező kommentje:
A kedves szavakat köszönöm,a rossz indulatúakat is,mert legalább hozzászóltak. Amit írtam,csak feltvés volt,és mivel annyira vérszegény vagyok,így a 3lányom beteg lett,mert az orvos konkrétan leszarta,csak utolsó 2hétben adott vért. Most elmentem magán dokihoz,sajnos 2baba nem volt menthető mert 1petéjűek voltak,és a másik is elhalt másnapra,de 1megmaradt,hála az orvosomnak.
2014. febr. 27. 18:13
93/99 A kérdező kommentje:
Most méhpempőt kell ennem,c,d vitamint,fekvés,és minden rendben lessz. Hát igen. Ez az esztergomi kórház. Régen nem ez volt,tanulság,nekik 1vagy asok közül,magán orvosodnak,meg te vagy az ő kismamája. Van különbség.
2014. febr. 27. 18:16
94/99 anonim válasza:
Sok sikert, remélem jól fog alakulni!
95/99 anonim válasza:
Sajnálom a 2 bébit. De drukkolok, hogy minden rendben legyen a fejlődő kis emberkével!
96/99 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) eddíg még rendben vagyunk. Ma voltam orvosnál,azt mondta napi 2szer igyak palástfű teát. Az nem csak teherbe eséshez kell?
2014. febr. 28. 12:58
97/99 anonim válasza:
Ne haragudj nekem továbbra is sántít ez a történet..
A palastfu tea nem csak teherbeesesre jo,de nőgyógyászok általában nem ilyen dolgokat szoktak ajánlani:mehpempo,c,d vitamin,palastfu...
98/99 A kérdező kommentje:
Ha vissza olvasnál,látnád,hogy a méhpempőt már mondták,előzőleg. Nem célom bárkit meggyőzni,csupán informálódom hogy mit miért kaphatok. Valami terhesség megtartást említett,de nem tudtam hogy ez erre is jó.
2014. márc. 1. 07:37
99/99 anonim válasza:
a palástfű tea segítheti a baba megtapadását. persze nem csodaszer, de segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!