11/99 anonim válasza:
2. vagyok. A 3. képen talán, ha nagyon akarom látni, akkor van valami, de erre én nem mondnám, hogy pozitív. Persze sokszor élőben jobban látni, mint képen.
12/99 A kérdező kommentje:
Igen késik,holnap megyek orvoshoz.
2014. febr. 17. 13:37
13/99 A kérdező kommentje:
Megpróbálok jobb képet csinálni
2014. febr. 17. 13:39
14/99 anonim válasza:
Nem, sajnos ez negatív teszt! Vigyázz arra, hogy ne képzeld oda, ami nincs, mert csak önmagad csapod be! Én is nagyon szeretnék pozitívat tesztelni, ezért tudom milyen rossz! Sok sikert kívánok, remélem hamar tesztelsz pozitívat! :)
15/99 anonim válasza:
2 nap múlva tesztelj újra, ha nem jön meg, mert szerintem ez mind negatív!
16/99 A kérdező kommentje:
Épp ez az. Nem tervezett,megszakítással védekezünk,persze nem baj ha van. 3gyerekünk van,de ennyire erős,tüneteim,csak késöbb jelentkeztek. A mellem 2számot nőtt,sötétebb bimbó udvar,stb. Az összes tünet jött,kb másfél hete,és napról napra erősebb. 3an néztük,és mindenki látja a második vonalat,csak kíváncsi volta más is látja-e
2014. febr. 17. 13:45
17/99 A kérdező kommentje:
Volt pár napja halvány pozitív tesztem,azért is idegesít a dolog. Lehet,én fotózom rosszul.
2014. febr. 17. 13:47
20/99 anonim válasza:
Mintha... de ha élőben 3-an látjátok, akkor nyilván van ott valami... de szerintem dokihoz még tutira felesleges menned, várj még 2 hetet. Tesztelni viszont tesztelnék 2-3 nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!