41/99 anonim válasza:
A HCG szint méhen kívüli terhesség esetén van, hogy lassabban emelkedik, de ez nem igaz minden esetben. Mivel az általános állapotod miatt hamar kell orvoshoz jutnod, ezért gyakorlatilag minden kérdés úgymond "felesleges", mert egy-két napon belül olyan embertől kapsz rájuk választ, aki bele tud nézni a méhedbe.
Jó egészséget nektek!
42/99 A kérdező kommentje:
Holnap megírom mi vol. Köszönöm a kedves,bíztató szavakat :)
2014. febr. 17. 17:12
44/99 A kérdező kommentje:
Köszike :)
2014. febr. 17. 17:34
45/99 anonim válasza:
Nem volt méhen kívülim, hála Istennek, de én úgy tudom, ugyanúgy termelődik a HCG. Erős görcsök, vérzés a gyanús.
46/99 A kérdező kommentje:
Ezek nincsenek. Az miért lehet,hogy eddíg nem hánytam,de ma délutántól már harmadjára? Beteg nem vagyok,voltam háziorvosnál.
2014. febr. 17. 18:05
47/99 anonim válasza:
Én látok második csíkot! De ez a teszt nekem már mutatott pozitívat és nem volt baba!! De szorítok hogy neked igaz legyen!
48/99 A kérdező kommentje:
Két féle teszt képek vannak fent. Láttad a másikat is? Az elején vannak
2014. febr. 17. 18:28
49/99 A kérdező kommentje:
Ezt nézzétek :)
2014. febr. 17. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!