Egy hónapja elvetéltem. Lehetséges, hogy újra terhes vagyok?
6-os válaszoló vagyok!
Miért éreznek egyesek késztetést,hogy a ítélkezzenek,véleményt mondjanak,bíráljanak!Senki nem kíváncsi erre,a kérdező főleg nem!
A kérdésre válaszoljatok,az egyéb kommenteket meg tartsátok meg magatoknak,"örülök",hogy ti mind hibátlanok vagytok!
Szia kedves kérdező!
Én csak leírnám velem, hogy történt...
10. héten volt egy missed ab-om, aztán méhgyulladást kaptam, nagyon fájt és nem veszélytelen, sokáig tartott mire helyre jöttem, a lelkemről nem is beszélve... ÉN tényleg nem tudtam a szexet előrébb hozni, mint az egészségemet, pedig nekem is a férjem szeretet a legfontosabb... Szóval én egy ilyen eseménysorozat után nem is mertem gondolni egy újabb terhességre és senki nem is ajánlotta volna, pedig 4 orvosnál is jártam.
Az, hogy "kipucolnak" annyira igaz, hogy a küretkanálla jól megsértik a méhed falát és nem mindegy mennyire, nem egyformán sikerülnek a missed-ek. A hámszájtágítás pedig szintén nem egy előnyös beavatkozás...
DE a válasz a konkrét kérdésedre: ha nem védekeztetek akkor miért ne lehetnél terhes? Ezt csak te tudhatod. Csinálj tesztet, de az esélye persze, hogy meg van, ha tettek érte...
Kedves 24-es!
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod!
Igazán sajnálom, ami veled történt! :(
Természetesen védekeztünk, szerencsére nem lett semmi baj belőle, ami persze nem jelenti azt, hogy egy másik alkalommal nem alakulhatna másképp. Szeretném hangsúlyozni, hogy az, hogy együtt voltunk, nem az újbóli próbálkozást célozta. A műtétem után azt mondtam a páromnak, hogy minimum egy évig nem is szeretnék nekirugaszkodni még egyszer. Első vetélésem volt, lelkileg engem is a padlóra küldött. Még egyszer köszönöm a hasznos válaszokat!
Sziasztok! Tegnap csináltam tesztet, ami negatív lett. Ma voltam a háziorvosomnál, aki egyből kimondta a varázsszót: VASHIÁNY. Emiatt jelentkezett a fáradékonyság és a menzesszel az émelygés.
A terhesség és a vetéléssel/műtéttel járó vérveszteség miatt alakulhatott ki. Azt javasolta, hogy egy ideig minden menzesz előtt és közben szedjek vastablettát és B6 vitamint.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!