Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes voltam és elvetéltem?

Terhes voltam és elvetéltem?

Figyelt kérdés

Peteérés idején együtt voltunk a párommal,védekezés nélkül.Az ovuteszt is kimutatta hogy ovuláltam.Kb. egy hét múlva kezdődött a hasszúrka,a méhemnek mindig egy bizonyos pontján.Egy hétig tartott,szinte folyamatosan.Közben a melleim megnőttek és olyan borzasztóan feszültek,fájtak,mint még soha.Se előtte,se utána nem fájt ennyire.Aztán megjött időre.Nem volt erős a vérzés,de nagyon görcsöltem.Látszottak a nyálkahártya darabok,pedig ez sem jellemző rám.Teszt negatív volt.

Lehetséges hogy megtermékenyültem,csak nem tudott beágyazódni a baba?

Mitől lehet ilyen?

9 éve szültem és 4 éve volt egy missed ab vetélésem.

2013. dec. 20. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
enek pozitívanak kellett volna akkor lennie. De persze az elöfordulhat hogy elindult valami. Erre mondják hogy kb a megtermékenyülések kb 50-60% elmegy. A nö nem is tujda hogy elindult valami mert még azelött vége lesz hogy kiderülne. egyéblóként maikoet leirsz tünet a legtöbb nönél minden ciklusban igy van, mégha nálad nem is szokott igy lenni. Nem mindig egyforma sem a menstruáció sem a pre mens idöszak.
2013. dec. 20. 12:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a választ.Ez más sajnos sosem fog kiderülni,hogy mi lehetett,ez is-az is akár.
2013. dec. 20. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
igen ez igy van bármelyik lehetett.
2013. dec. 20. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ez sajnos soha nem fog kiderülni. Én amúgy a leírtak alapján úgy gondolom, hogy el sem indult semmi. Nálam is volt néha ilyen menzesz, pedig tuti, hogy nem voltam terhes. Szerintem ne is gondolkodj ezen. Fel a fejjel! Nagy lendület és jöhet a következő hónap. Drukkolok nagyon!
2013. dec. 20. 13:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a drukkot,aranyosak vagytok:-)

Remélem hamarosan sikerülni fog:-)

2013. dec. 20. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt több biokémiai terhességem (amikor elindul valami és vége is), de soha nem időben jött meg, és mindig volt pozitív tesztem... Általában 5 hetes lehetett a terhesség kb. mikor elment. A vérzés utána erősen görcsös, darabos volt, 10-13 napig tartott (a normál menszesezm 5-6 napos). Azóta kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van és a beágyazódással volt gond. Mostmár kezelik és teherbe is estem, 10 hetes vagyok.

Szóval szerintem nem voltál terhes, de ha gondjaitok vannak a teherbeeséssel, érdemes kérni egy kivizsgálást! És persze nagyon drukkolok!

2013. dec. 20. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen... Szerintem terhes voltam... Akkor 2 hetet késett. Következő hónapban megfogant a kisfiam, most 2 hós:)) sok sikert!
2013. dec. 20. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!