Terhes voltam és elvetéltem?
Peteérés idején együtt voltunk a párommal,védekezés nélkül.Az ovuteszt is kimutatta hogy ovuláltam.Kb. egy hét múlva kezdődött a hasszúrka,a méhemnek mindig egy bizonyos pontján.Egy hétig tartott,szinte folyamatosan.Közben a melleim megnőttek és olyan borzasztóan feszültek,fájtak,mint még soha.Se előtte,se utána nem fájt ennyire.Aztán megjött időre.Nem volt erős a vérzés,de nagyon görcsöltem.Látszottak a nyálkahártya darabok,pedig ez sem jellemző rám.Teszt negatív volt.
Lehetséges hogy megtermékenyültem,csak nem tudott beágyazódni a baba?
Mitől lehet ilyen?
9 éve szültem és 4 éve volt egy missed ab vetélésem.
Köszönöm a válaszokat és a drukkot,aranyosak vagytok:-)
Remélem hamarosan sikerülni fog:-)
Nekem volt több biokémiai terhességem (amikor elindul valami és vége is), de soha nem időben jött meg, és mindig volt pozitív tesztem... Általában 5 hetes lehetett a terhesség kb. mikor elment. A vérzés utána erősen görcsös, darabos volt, 10-13 napig tartott (a normál menszesezm 5-6 napos). Azóta kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van és a beágyazódással volt gond. Mostmár kezelik és teherbe is estem, 10 hetes vagyok.
Szóval szerintem nem voltál terhes, de ha gondjaitok vannak a teherbeeséssel, érdemes kérni egy kivizsgálást! És persze nagyon drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!