Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon terhes voltam és elvetél...

Vajon terhes voltam és elvetéltem?

Figyelt kérdés
Van egy 7 hónapos gyermekem. Szeretnénk neki kis tesót de még nem most,de ha becsúszna örömmel fogadnánk. Március.28-án jött meg a mensesem és ápr. 4-én múlt el. A párommal 3 alkalommal nem védekeztünk ez idő alatt és most azon jár az agyam hogy terhes vagyok e mert a fiammal sok idő volt mire teherbe estem. 1 hete sétálás közben annyira begörcsölt a hasam alja hogy majdnem össze estem és a derekamba sugárzott,pont olyan volt mint szüléskor csak azért nem olyan vészes,de elég rosszul lettem. Ilyen még sose volt. Azután kis fájdogálást éreztem a hasamba főleg szex közben,és a derekamban. Tegnap észrevettem hogy nagyon fel van puffadva a hasam nem tudom mitől. Olyan mint mikor 3- 4 hónapos terhes voltam. A lényeg az hogy ma hajnalban szeretkeztünk a párommal és arra lettünk figyelmesek hogy kicsit bevéreztem de nem fájt semmim,aztán kimentem wc-re és ilyen nyálkás nyúlós vér jött ki belőlem de nem olyan sok. Aztán azóta semmi. Mi lehetett ez? Valaki segítsen!
2012. ápr. 22. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Csinálj kezdetnek egy tesztet, bármi előfordulhat. És ha megint ilyet tapasztalsz (és negatív a teszt) azért nézesd meg magad a dokival).

Egyáltalán nem biztos, hogy terhes voltál, de előfordulhat - és az sem biztos, hogy ha az vagy, akkor elvetéltél - persze ez is előfordulhat.

Úgyhogy egy teszt, és aztán doki.

2012. ápr. 22. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez inkább a ciklusod helyreállásával függ össze. Nekem is így állt be a gyerekek után: először erősen görcsöltem, meg mindenféle állagút véreztem, de aztán beállt. Nekem normálisan megjön már amúgy? Szoptatsz még?

Én most szoptatás mellett lettem terhes, szintén 7 hós a kicsi, és még nem mensziztem rendesen. Mi sem terveztük még, de örülünk, mert a kicsivel elég hosszúra nyúlt a próbálkozás. Nem bánom, hogy az most kimarad. :P

2012. ápr. 22. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, rosszul írtam, szóval NekeD normálisan megjött már szülés óta?
2012. ápr. 22. 16:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen már beállt a vérzésem ,már 4 hónapja. Már nem szoptatok a fiam 1 hónapos korától sajnos.
2012. ápr. 22. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!