Elvetéltem? Egyáltalán terhes vagyok vagy voltam?
terhes nem vagy
de valami bajod van valószinűleg
vagy felfáztál vagy összeszedtél egy jó kis nemi betegséget6húhyuti fertőzést.
amíg nem mész dokihoz, addig is rengeteget (tényleg rengeteget) igyál, azzal tisztulsz, nem tudnak annyira erősen szaporodni a bacik.
nem oltást kértem hanem segítséget -.-"
am meg a koromról annyit hogy fiatal vagyok egy gyerek felneveléséhez, de még mindig nagyobb mint egy mostani kis felelőtlen kis 14 éves aki teherbe esik mostanában
az előző
az előző kommentelőnek meg köszönöm, erre már rájöttem :)
Ez nem terhességi tünet, hanem ahogy írták, felfáztál. Ez jár gyakori pisiléssel, ami egy idő után véres lesz és fáj az alhasad tőle. Baktérium okozza és nem nőgyógyászhoz kell menni, hanem körzeti orvoshoz, ahol antibiotikumot kapsz. Addig is nagyon-nagyon sokat kell inni, hogy a hólyag átmosódjon, ez segíti a gyógyulást is. Ha van cickafarkteád, az a legjobb.
Védekezés nélkül szexelni meg orosz rulett, a zuhanyzás annyit ér mint halottnak a csók... belül nem tudsz zuhanyozni, ha olyan stádiumban vagy, elég egyetlen-egy ügyes sperma, ami megtermékenyít. De valószínűleg nem vagy terhes.
az általad leszólt kis 14 évesek többsége is tudja, hogy a szappannal tusolás terhesség ellen kábé annyit ér, mint a radar ellen a visszapillantóra akasztott CD
még az is többet ért volna, ha védekezés nélküli dugás közben imádkozol, hogy ne legyél terhes
megjegyzem, a fertőzést is pont azért szedted össze, mert gumi nélkül csináltátok
Akik oltogatják szegényt olvassák már el mégegyszer: védekeztek és kiszakadt az óvszer! Miért kell bántani?
Kedves kérdező, menj el orvoshoz, terhes nem lehetsz, ennyi nap után még nem is tudhatnád, ha fáj és vérzik amikor pisilsz, valószínűleg felfáztál, amit gyógyszerrel tudnak gyorsan kezelni. Ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!