Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan létezik, hogy elvetélte...

Hogyan létezik, hogy elvetéltem és nem is tudtam, hogy terhes vagyok? Vagy nem is voltam az?

Figyelt kérdés
Egyik hónapban észrevettem, hogy megnőttek a melleim és kikerekedtek olyannyira, hogy még a párom is észrevette. Feszültek is. Nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget. Majd görcsölgetett a hasam, és ebből gondolom, hogy elment a baba, mert egy gyárban dolgozom 15-20 kg-okat emelgetek. Lehetséges ez? Mert se előtte, se azóta nem fordult elő velem ilyen!
2010. jún. 19. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha spontan elvetélsz, az nem csak hasfájással jar, hanem vérzéssel is, amin biztos meglepödtel volna!A melleid pedig nem kell h a terhességtöl nöjenek meg.Lehet a hormonok jatsztak közre.Ha mas tünetet nem eszleltel csak h kikerekedtek a melleid, nem kell mindjart a terhességre gondolni.Nyugi:)
2010. jún. 19. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a vetélésnél nagyon erősek a görcsös fájdalmak, nem csak görcsölgetsz. Egyet értek az elsővel, szerintem csak a hormonok játszottak veled.
2010. jún. 24. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!