Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy elveteltem, pedig...

Esztocsa kérdése:

Lehet hogy elveteltem, pedig meg azt sem tudom terhes voltam-e egyaltalan?

Figyelt kérdés
Aug 25 en voltunk egyutt ferjemmel (olyan szinten amibol gyerek is lehet). Tegnap megjott es eloszor nem is volt feltuno, de egesz ejjel gorcs gyotort es ma is egesz nap, ami nalam szokatlan szinte soha nincsen gorcsom menstruacio alatt. Hogyan tudhatnam meg h terhes voltam, elveteltem vagy egyiksem?

2012. szept. 13. 18:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
lehet,hogy az voltál mert én is voltam így egyszer.és nekem is nagyon erős görcseim voltak,és a mensim is más volt,mert olyan darabosabb volt..
2012. szept. 13. 18:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha tényleg meg akarod tudni,akkor szerintem csinálj tesztet,mert az a vetélés után is egy darabig mutatja,hisz a hcg nem ürül ki olyan gyorsan a szervezetedből. De lehet az is,hogy felfáztál,vagy összeszedtél valamit és attól görcsölsz. Nekem felfázás után volt olyan mensim,hogy a falat kapartam.
2012. szept. 13. 18:28
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Minél gyorsabban csinálj egy tesztet. Ha baba volt, akkor még pozitívnak kéne lennie, mert a HCG lassabban ürül.
2012. szept. 13. 18:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat, szaladnek tesztet venni de sajnos a gorcs nem engedi:( vajon holnap meg kimutatja?
2012. szept. 13. 18:32
 5/15 anonim ***** válasza:
biztosan kimutatja még holnap is
2012. szept. 13. 18:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Kimutatja holnap is,sőt,még hetekig. Tapasztalatból szerencsére nem tudom,meddig,de úgy tudom,hogyhetekig. .Ha nagyon rosszul vagy,akár orvoshoz is érdemes lenne fordulnod.Ha ne adja Isten,méhen kívüli,vagy ilyesmi,akkor szükség lehet orvosi beavatkozásra,úgy tudom...Ja!Én voltam a felfázós
2012. szept. 13. 18:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Ja, nekem is egyből ez suhant át az agyamon, h jobb lenne ha doki is látna. Méhenkivüli is görcsöléssel kezdődik pl.
2012. szept. 13. 18:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló, nagyon erős görcs, egész éjjel nem tudtam aludni miatta, foszlányos-szövetes volt a menzesz és 2 napig tartott. A 28. napon volt, holott napra pontosan 23 naposak voltak a menzeszeim. A teszt nem mutatott semmit. Két hónappal később a 32. napon volt először pozitív a tesztem. És meg vagyok győződve róla, hogy két hónappal előtte is terhes voltam. Azt is tudom, h orvosi vizsgálat miatt történt, ami történt, mert a 24. napon nagyon-nagyon megnyomta a nőgyógyász az épp aktuális petefészekhez tartozó petevezetéket, majd közölte, hogy szabad szemmel is látja szép nagy petesejt közlekedik rajta. (Azóta nem ő a nőgyógyászom.)
2012. szept. 13. 20:48
 9/15 A kérdező kommentje:
es a gorcs es verzes ellenre megmaradt a babad? ha most a tesztem negativ lesz csinaljak meg egyet kesobb is?
2012. szept. 13. 21:50
 10/15 anonim ***** válasza:

hát nekem csak az szúr szemet hogy

a tesztet elmenni nem tudsz a görcstől

de itt írogatni igen?

na ne viccelj már.

2012. szept. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!