Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy elveteltem, pedig...

Esztocsa kérdése:

Lehet hogy elveteltem, pedig meg azt sem tudom terhes voltam-e egyaltalan?

Figyelt kérdés
Aug 25 en voltunk egyutt ferjemmel (olyan szinten amibol gyerek is lehet). Tegnap megjott es eloszor nem is volt feltuno, de egesz ejjel gorcs gyotort es ma is egesz nap, ami nalam szokatlan szinte soha nincsen gorcsom menstruacio alatt. Hogyan tudhatnam meg h terhes voltam, elveteltem vagy egyiksem?

2012. szept. 13. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsó azért gondolom ülni kényelmesebb mint mászkálni...
2012. szept. 13. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:

görcsöléskor inkább szívesebben fekszik az ember

és nem kötekedés miatt írtam de furcsállom ennyi..

2012. szept. 13. 22:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Én görcsöléskor nem bírok feküdni.
2012. szept. 14. 03:39
 14/15 anonim ***** válasza:

8-as voltam: nem. Amikor a tünetek voltak, akkor nem maradt meg, csak nekem a teszt nem is mutatta ki.

Amiből biztos vagyok benne, hogy baba volt, az az, hogy nem hinném, hogy a fél évtizede óraműpontosan 23 napos ciklusom pont az első védekezés nélküli hónapban kinyúlt volna 28 napra, és az addig sima piros, fájdalommentes 4 napos vérzés helyett óriási fájdalmas, szövetes kétnapos jön.

A két hónappal későbbi, 32. napon kimutatott pozitív egy újabb sikeres hónapunk eredménye, 12 hét múlva várjuk a gyümölcsét. :)

10-es hozzászólónak: igen, van olyan görcs, amikor otthon ülni/feküdni is jó akár, csak menni ne kelljen. Nekem például a pici lányom a pocakomban nem szereti ha megyünk. Itthon mehetek, bár a féldélelőttös állást (értsd folyamatosan végzett házimunka) se szereti, de ha utcára megyek, az első fél óra kínlódás. Ilyen a terhesség előtt csak egyetlenegyszer volt, de most már két hónapja ez a gyakori. A terhesség előtt pedig pont azon éjszaka utáni nap volt, amikor ugyanilyen tüneteim voltak, mint a kérdezőnek.

2012. szept. 14. 03:43
 15/15 anonim ***** válasza:
jó reggelt kérdező megcsináltad a tesztet?
2012. szept. 14. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!