Lehet hogy elveteltem, pedig meg azt sem tudom terhes voltam-e egyaltalan?
görcsöléskor inkább szívesebben fekszik az ember
és nem kötekedés miatt írtam de furcsállom ennyi..
8-as voltam: nem. Amikor a tünetek voltak, akkor nem maradt meg, csak nekem a teszt nem is mutatta ki.
Amiből biztos vagyok benne, hogy baba volt, az az, hogy nem hinném, hogy a fél évtizede óraműpontosan 23 napos ciklusom pont az első védekezés nélküli hónapban kinyúlt volna 28 napra, és az addig sima piros, fájdalommentes 4 napos vérzés helyett óriási fájdalmas, szövetes kétnapos jön.
A két hónappal későbbi, 32. napon kimutatott pozitív egy újabb sikeres hónapunk eredménye, 12 hét múlva várjuk a gyümölcsét. :)
10-es hozzászólónak: igen, van olyan görcs, amikor otthon ülni/feküdni is jó akár, csak menni ne kelljen. Nekem például a pici lányom a pocakomban nem szereti ha megyünk. Itthon mehetek, bár a féldélelőttös állást (értsd folyamatosan végzett házimunka) se szereti, de ha utcára megyek, az első fél óra kínlódás. Ilyen a terhesség előtt csak egyetlenegyszer volt, de most már két hónapja ez a gyakori. A terhesség előtt pedig pont azon éjszaka utáni nap volt, amikor ugyanilyen tüneteim voltak, mint a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!