Egy hónapja elvetéltem. Lehetséges, hogy újra terhes vagyok?
Szerintem nem vagy terhes. Egy vetélés, főleg a művi úton befejezett nagyon megterhelő a szervezetnek, még ha akkor nem is érezted annak. Biztosan kell egy rendes ciklus, mire helyreáll minden odabent, ezért is javasolják a várakozást.
Én mondjuk az összebújással is vártam volna még.
"De azt ki bírja ki?"
MINDENKI, aki jót akar magának.
Hát sokan kibírják, márcsak arra gondolva is, nehogy a későbbi fogantatásnál is gond legyen. Ezer féle más örömszerzési forma van a behatoláson kívül, én azok közül választanék.
Nem vagyunk egyformák, de én a vetéléseim után pont a szexre nem tudtam gondolni.
lehetett azóta újra peteérésed.Van,aki szülés után 3 héttel esett teherbe..
A menstruáció először nem biztos,hogy a megszokott formában jelentkezik(nekem pl szülés után az első jóval gyengébb volt)szóval lehet,hogy a napokban az az volt.
Én tesztelnék a helyedben,mert ha pozitív lesz,az biztos nem az előző terhességedtől lenne,annak a hcg-nek már ki kellett ürülnie a szervezetedből.
Köszönöm a válaszokat!
Első sorban a kérdésem az volt, hogy lehetséges-e, hogy ismét terhes vagyok?
Én tudtam gondolni az összebújásra és a szexre is, mert a legtöbbet a párom szeretete segített (segít a mai napig), és vágytam a gyengédségre, az az igazság.
6 hetet nem bírsz ki? Ne mondd már nekem!
Inkább legyen akkor valami bajod, észlény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!