Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja februar 12-13-ra?

Ki nem varja februar 12-13-ra?

Figyelt kérdés

Beszelgesunk, ki mit erez, hanyadik baba?

Nekunk masodik baba lesz van mar egy masfel eves kisiam.

2014. febr. 5. 10:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/272 anonim ***** válasza:

Koszi mindenkinek! Megy a drukk! A mellleim ugy fajnak alig lehet hozzaerni. Hasszurka van. Hom meg fenntebb ment. Akcios a dm ben az xepil veszek 2 dobozzal. Drukk a teszteleshez!

V .

2014. febr. 7. 06:41
 62/272 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintetek? Mikor tesztelhetek?

V.

2014. febr. 7. 06:57
 63/272 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Megcsináltam az első tesztem. Természetesen pont olyan, mint amire számítottam tegnap. :)

A kérdésre válaszolva 13.-án lenne esedékes a menstruációm. Elvileg ez a 8.-ik DPO-m.

A neten nézegettem teszteket, és elég sok 8.-ik DPO-s halvány pozitívat láttam. Mint mondtam bőven van tesztem, így nem sajnálom...

A mai egy egens nevezetű 10-es kazettás teszt, csak kiszedtem a borításból. Egyébként az látszik hol kellene lennie a csíknak. :) Száradás után kíváncsi leszek hogy fog kinézni.

[link]

Hőm 37 volt ébredéskor, illetve ragacsos-nyúlós tejfehér folyásom lett reggelre.

Kedves V.! Ha xepil teszted van, nem hinném mutat valamit jövőhét elejénél hamarabb. (Persze semmi sem kizárt.) :)

Írjatok majd kivel mi újság! Szorítok!

A.

2014. febr. 7. 07:19
 64/272 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

10 es teszt csontnegativ. Nem erzek semmit, csak valahol belul, hogy ez nem sikerult.

A 25 tesztvmax 12 dpo-n mutat valamit. Elobb nem nagyon.

Ez tenyleg negativ teszt sajnos. :(

2014. febr. 7. 07:45
 65/272 anonim ***** válasza:

Bocsi nem irtam van 4db 10 es tesztem.

V.

2014. febr. 7. 07:45
 66/272 A kérdező kommentje:
Akkor is varj a 10 dpo-ig. Elotte ez se mutat semmit. Persz van, hogy igen, de az ritka.
2014. febr. 7. 07:52
 67/272 Szyl79 ***** válasza:

En is a 10. Dpo- (vasarnap) vagy hetfon gondoltam tesztelni.

Kepzeljetek nekem meg mindig nincs tunetem!!!!!

Nincs se folyasom se mellfajdalom (mondjuk nekem ezek menzesz elotti tunetek szoktak lenni), talan pici hasszurka...semmi mas.

2014. febr. 7. 08:18
 68/272 anonim ***** válasza:

Koszi. Akkor hetfon tesztelek! Remelem addig valaki tesztel pozit :)

V.

2014. febr. 7. 08:44
 69/272 A kérdező kommentje:
Szyl79 csatlakozom hozzad, mert en sem erzek semmit. A kremes folyas a lutealis szakaszban normalis.
2014. febr. 7. 08:47
 70/272 anonim ***** válasza:

Nekem sincsenek tüneteim végül is, minden ugyanolyan mint az előző ciklusokban. Amúgy tudtam nem lesz ma pozitív tesztem, hiszen nagyon korai még. Neten láttam képeket a 8.-ik DPO-ról, például:

[link]

Na azért itt látszik a folyamat... :)

Remélem márciusra az én pocimban is lesz baba, szép (30.)születésnapi ajándék lenne. :) Ha addig meg nem sikerül, szerintem eltoljuk év végéig a dolgot...

A.

2014. febr. 7. 09:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!