Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja februar 12-13-ra?

Ki nem varja februar 12-13-ra?

Figyelt kérdés

Beszelgesunk, ki mit erez, hanyadik baba?

Nekunk masodik baba lesz van mar egy masfel eves kisiam.

2014. febr. 5. 10:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/272 A kérdező kommentje:
Nyugi meg nem fog megjonni. Csak potitivan, bar ilyenkor ez nagyon nehez.
2014. febr. 5. 15:14
 22/272 Szyl79 ***** válasza:

Sziasztok!

En is 12-13-ra nem varom. Masodik baba lenne. A kislanyunk 3,5 eves. Tavaly majusban volt egy vetelesem, es szeptember ota probalkozhatunk ujra. Azota semmi. Most vettem ovulacios tesztet, elvileg volt pozitiv napunk. En meg nem erzek semmi kulonoset. Mondjuk leghamarabb hetvege fele lehet a beagyazodas...talan majd akkor...mikor teszteltek eloszor? Olyan lassan telnek a napok.

Milyen jo lenne valentin napra egy pozitiv teszt :-)

Drukkolok mindenkinek, es varom hogy ki hogyan van. :-)

2014. febr. 5. 15:51
 23/272 anonim ***** válasza:

Képzeljétek nekem a mellbimbóim szárazak és hámlanak is. Másnak is volt ilyen vagy van?

Első vagyok,R

2014. febr. 5. 16:10
 24/272 Szyl79 ***** válasza:

Szia R!

Nekem sosem volt ilyen tunetem, de hat mindenkinek mas es mas. :-)

2014. febr. 5. 16:15
 25/272 anonim ***** válasza:

Igen mindenki másképp éli meg, csak egyszer olvastam a neten,hogy lehet ez is egy tünet, csak nem mindenkinek ugyanakkor jön elő. Volt akinek csak a 22. hétben jelentkezett.

R

2014. febr. 5. 16:20
 26/272 Szyl79 ***** válasza:

Lehet...en igyekszem most nem tulsagosan figyelni magam...bar nagyon nehez. Mindig az eszembe van, hogy na most hol tarthatunk? Megfogant...lassan beagyazodik :-). Igyekszem elkepzelni..

Az a rossz meg hogy a kornyezetemet mar megorjitem a baba temaval...en meg attol vagyok ki mikor azt hallgatom: hogy ne gorcsolj ra! Konnyu azt mondani.. :-(

2014. febr. 5. 16:24
 27/272 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon viszketett a mellem amikor teszteltem tavaly mensi elött 3-4 nappal. LÀtom azóta lettünk még! :) sok sikert mindenkinek! Csak pozitîvan!

V.

2014. febr. 5. 16:27
 28/272 anonim ***** válasza:

Nekem is a facelle mutatta ki. Ez a ne görcsöljre meg annyi,hogy próbàlok nem rà figyelni. De én Ilyen tesztelős vagyok és màr nemvÀrt előtt tesztelgetek.

V.

2014. febr. 5. 16:29
 29/272 anonim ***** válasza:

Nekem is hámlik a mellbimbóm, tegnap vettem észre...

Jó, hogy már ennyien vagyunk! :)

A.

2014. febr. 5. 16:30
 30/272 Szyl79 ***** válasza:

Hat.. :-). Lehet hogy jovohet elejen en is tesztelek egyet. Vannak 10-es tesztjeim. Remelem nem fogok csalodni. :-)

Mikor lesz a teszt?

2014. febr. 5. 16:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!