Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikor tudta meg, hogy...

Ki mikor tudta meg, hogy kisbabája lesz?

Figyelt kérdés
Kinek hány nap késésnél, hányadik napnál mutatta ki a teszt, hogy babát vár? Én ma vagyok a 36. napon és 2 tesztet is csináltam, de negatív :( Nem tudom, remélhetem e még egyáltalán, hogy pocaklakóm van...

#baba #terhesség #teszt #mikor mutatta
2014. jan. 31. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia én febr 10-re nagyon nem várom!!

a ciklusaim össze visszák egyáltalán csoda ha babás leszek,3. baby lenne,izgulok nagyon elvileg jó időben voltunk együtt nagyon nehéz megoldani az együttléteket a 2 gyerkőc miatt!!

jan 25-és 30 között volt peteérésem és ebből egymás köv napon voltunk együtt a párommal ,ráadásul nagyon nyákos folyásom is volt 26. án ,és 27.én!!

Tehát nagyon szeretném!!

Drukk mindenkinek

2014. febr. 2. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs minden veszve, ahogy olvasod az előttem válaszolókat, simán lehetsz még babás, lehet a későbbi pé, lehet még nem mutatja a teszt.

Kedves Utolsó!

Te mikor tesztelsz? 10-én? Ugyanebbe a cipőben járok, csak nekem 25-26 volt elviekben a pé (a nyák akkor volt) és 9-re nem várom.

Mellékesen csütörtökön névnapom lesz életem legjobb ajándéka lenne. :)

Minden babára vágyónak sok sikert kívánok!!! :)

2014. febr. 3. 12:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező! Teszteltel mar azóta megint?

Hány napja késik? Mi lett az eredmény?

Drukkolok h sikerüljön , ha nem most akkor a következőleg!!!

2014. febr. 5. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!