Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valaki úgy hogy...

Volt már valaki úgy hogy TUDTA hogy terhes, teszt nélkül is?

Figyelt kérdés
Holnap kellene megjönnie,de biztos vagyok benne hogy terhes vagyok.Nem izgulok rajta,és nem is próbálkozunk még,viszont volt rá alkalom hogy megfoganjon..páromnak meg másnak nem mondtam még mert előbb tesztel akarnám bizonyitani.Mensi tünetem nincs,sem folyásom..kétértelmű jeleket meg sorolhatnám..Van ilyen? o.O :)

2013. szept. 6. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Velem volt. A második kisbabánkat szerettük volna összehozni (első baba is legelső próbálkozásra összejött), peteéréskor együtt is voltunk, és én valahogy 100%-ig biztos voltam benne, hogy sikerült. Ezért rögtön aznap, mikor meg kellett volna jönnie (nagyon pontos a ciklusom), még reggel csináltam tesztet, amin nagyon-nagyon halványan, de ott volt a második csík. De lehet, hogy én azért is gondoltam, hogy tuti sikerült, mert az első babánál is így volt, illetve mondta a nődokim, hogy egy terhesség és szülés után még könnyebb teherbe esni.
2013. szept. 6. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

én a másodiknál tudtam, de ne mén voltam ilyen okos, a macskám viselkedett másképp

állandóan jött dorombolt a pocakomnak, amint leültem vagy lefeküdtem, nagyon közel rakta a hasamhoz a fejét, de tartotta a levegőben, nem rakta rá soha, pedig lehetett rajta látni, hogy mindjárt feldől, annyira kényelmetlen neki ez a póz a megnyúlt nyakkal :-)

miután az első terhességnél is ezt tette és készültünk a tesóra, így teljesen egyértelmű volt, hogy megint várandós vagyok

tesztet csak azért csináltam ,hogy meglegyen emlékbe, ha már az elsőnél elraktam ,akkor a tesó ne mondhassa azt, hogy bezzeg az enyém nincs is meg

2013. szept. 6. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
van persze. de olyan is,hogy minden tünet előfordul-és még sem vagy az. szóval csak a tesztelés után a biztos a dolog..
2013. szept. 6. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
én egy héttel azelőtt tudtam hogy meg kellett volna jönnie.a páromnak egy héten keresztül csak azt mondtam hogy apuka :)
2013. szept. 6. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Képzeld nálam egy héttel előtte valaki mindig megmondja :) A kisfiamnál a közértes néni kérdezett rá hogy nem lehet hogy terhes vagyok? A másodiknál a buszon egy néni átadta a helyet, mert kismamának nézett (sajnos 9.héten elment a baba)

Nem is igazán tűnt fel addig amíg a teszt pozitív nem lett pár napra rá.

2013. szept. 6. 17:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez a tudat dolog van,egyérelmű terhes tünetek mint hányinger,szagérzékenység stb. nincs,de nem is lenne reális dolog:) kb 16 napja volt a nagy esemény + - 1-2nap,így még nem is lehetne olyan hűdenagy jele... érdekes.Hát kíváncsi leszek :) ha épp megjönne sem csodálkoznék,ezért is nem kürtölöm még szét,de félni sem félek tőle hogy megjönne..szóval ahogy lesz,úgy lesz. :)
2013. szept. 6. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Első kislányomnál az együttlét utáni napon egyszer csak erős szúrást éreztem a bal petefészkemnél - biztos voltam benn, hogy ebből baba lesz, pedig nem voltunk még konkrétan ráállva a babára, csak megadtuk az esélyét...

Második kislánnyom szintén nagyon könnyen érkezett, épp hogy csak el kezdtük mondogatni, hogy lassan jöhet... a teszt még nem mutatta ki, de én biztos voltam benn, hogy úton van!

Egy 2 éves és 3 hónapos, és egy 8 hónapos pici lány anyukája

2013. szept. 6. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Első babámnál derült égből villámcsapásként ért. 3 év sikertelenség után nem is számítottam rá.

Második babámnál egyszerűen éreztem, nem tudom megmagyarázni, hogy mit, de tudtam, hogy sikerült. Ráadásul az első hónapban. :)

25 hkm

2013. szept. 7. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Én tudtam, első baba volt. Csak azért csináltam meg a tesztet, mert baromira fájt a fejem, és reménykedtem, hátha mégis vehetek be gyógyszert rá, ill. a doki miatt. De sajnos nem maradt meg.
2013. szept. 7. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!