Volt már valaki úgy hogy TUDTA hogy terhes, teszt nélkül is?
én a másodiknál tudtam, de ne mén voltam ilyen okos, a macskám viselkedett másképp
állandóan jött dorombolt a pocakomnak, amint leültem vagy lefeküdtem, nagyon közel rakta a hasamhoz a fejét, de tartotta a levegőben, nem rakta rá soha, pedig lehetett rajta látni, hogy mindjárt feldől, annyira kényelmetlen neki ez a póz a megnyúlt nyakkal :-)
miután az első terhességnél is ezt tette és készültünk a tesóra, így teljesen egyértelmű volt, hogy megint várandós vagyok
tesztet csak azért csináltam ,hogy meglegyen emlékbe, ha már az elsőnél elraktam ,akkor a tesó ne mondhassa azt, hogy bezzeg az enyém nincs is meg
Képzeld nálam egy héttel előtte valaki mindig megmondja :) A kisfiamnál a közértes néni kérdezett rá hogy nem lehet hogy terhes vagyok? A másodiknál a buszon egy néni átadta a helyet, mert kismamának nézett (sajnos 9.héten elment a baba)
Nem is igazán tűnt fel addig amíg a teszt pozitív nem lett pár napra rá.
Első kislányomnál az együttlét utáni napon egyszer csak erős szúrást éreztem a bal petefészkemnél - biztos voltam benn, hogy ebből baba lesz, pedig nem voltunk még konkrétan ráállva a babára, csak megadtuk az esélyét...
Második kislánnyom szintén nagyon könnyen érkezett, épp hogy csak el kezdtük mondogatni, hogy lassan jöhet... a teszt még nem mutatta ki, de én biztos voltam benn, hogy úton van!
Egy 2 éves és 3 hónapos, és egy 8 hónapos pici lány anyukája
Első babámnál derült égből villámcsapásként ért. 3 év sikertelenség után nem is számítottam rá.
Második babámnál egyszerűen éreztem, nem tudom megmagyarázni, hogy mit, de tudtam, hogy sikerült. Ráadásul az első hónapban. :)
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!