Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek szellemcsíkos lett a...

Akinek szellemcsíkos lett a tesztje, rögtön tudta, hogy az?

Figyelt kérdés

Tegnap(13.dpo) csinaltam egy x-epil tesztet, az negatív volt, a ma reggelin (szintén x-epil) azonban láttam egy csíkot ultrahalványan de egyértelműen.... Mivel annyira halvány, nem tudom eldönteni, hogy milyen színű, de az biztos, hogy a tegnapin nincs ilyen.

Ti el tudtátok dönteni rögtön a halvány két-csíkos tesztnél, hogy az pozitív vagy fals?

2014. jan. 12. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Én igen, mert a szellemcsík szürkés volt, míg amikor legelőször pozitívat teszteltem a 10. DPO.-n, akkor ugyan iszonyat halvány volt de egyértelműen rózsaszín.
2014. jan. 12. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
amikor pozitív lett, akkor úgy kellett meresztgetni a szememet, annyira halvány volt. De azért nem kellett fény felé tartani, és határozottan piros (rózsaszín) volt.
2014. jan. 12. 23:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Fény felé nekem sem kell tartani, nem csak akkor látszik... No, majd holnap kiderül...:)
2014. jan. 12. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első tesztemnél nem tudtam még eldönteni, ezért csináltam másnap reggel egy új tesztet, amin már egyértelműen ott volt a második csík is. Ha rz ennyire halvány, akkor ne nézegesd, mert ha terhes vagy, 1-2 nap és teljesen világos lesz számodra is, hogy ott az a csík. Szóval tesztelj még. Szívből drukkolok!
2014. jan. 12. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia.ne biz az xepilben mindig fals halvany ! Nekem tobszor is halvany volt sot eros ket csikos is de persze baba sehol. Nagy orom utan nagy siras lett a vege.de ketto db- os 410 ft. Olyan mint az ara. Kivanom legyen ugy ahogy szeretned.
2014. jan. 13. 07:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az xepil pl soha nem csalt, legutóbbi is a nemvárt napján nagyon halvány pozitív lett, de látszott hogy rózsaszínes.
2014. jan. 13. 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:
en a csik vastagsaga alapjan szoktam eldonteni, eddig mindig jol, ha olyan vastag a csik mint a tesztcsik akkor az valoszinuleg pozitiv. Esetleg lefenykepezheted, megprobalnank megnezni mi mit latunk
2014. jan. 13. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem amikor szellemcsikos volt,akkor nem tudtam eldonteni,hogy szines vagy nem,viszont amikor pozitiv volt az egyertelmuen rozsaszin volt.2 nap mulva csinalj egy tesztet es akkor mar egyertelmu lesz.
2014. jan. 13. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!